Set accesorii pentru baie din inox satinat TRENDY S

Setul din sapte piese din inox satinat TRENDY S este potrivit pentru orice tip de baie indiferent daca este moderna sau clasica. Gasiti acest set pentru baie dar si mai multe accesorii de inalta calitate la cel mai bun pret din Romania doar AICI!

M-am gandit sa va prezint un set de accesorii pentru baie de inalta calitate de la TRENDY S deoarce stiu ca multi dintre dumneavoastra poate nu aveti idei ce accesorii sa va puneti in baie.

Set sapte piese accesorii baie inox satinat TRENDY SSetul din sapte piese din inox satinat este perfect pentru toate baile indiferent de desing-ul baii deoarce inoxul se potriveste cu absolut orice si se intretine foarte usor.

Acest set contine toate accesorile care sunt necesare si utile intr-o baie, are un suport pentru prosoapele de corp cu etajera pentru depozitarea mai multor prosoape, dar mai are si un suport simplu pentru prosopul de fata, o perie pentru wc care se prinde pe perete, suportul pentru hartia igienica, o sapuniera care vine prinsa langa chiuveta pentru a fi la indemana sapunul, un cuier pentru agatarea capotului de baie dar si un suport pentru prosop in forma de inel.

Avantajele acestui set de baie TRENDY S

  • Contine toate accesorile pentru intreaga baie
  • Se curata si se intretine foarte usor
  • Lucesc mereu ca si cand ar fi spalate de doua ori pe zi
  • Peria pentru wc poate fi curatata foarte usor si nu ramane murdarie pe ea
  • Sunt confectionate din inox de inalta calitate care nu ramane amprente pe ele

Dezavantajele

  • Pretul nu este tocmai mic insa calitatea merita toti banii.

Experienta mea cu setul de baie TRENDY S

Cand baia mea a fost renovata nu stiiam ce accesorii sa imi achizitionez pentru a da un aspect placut si primitor dar care sa contina si toate accesoriile necesare, din intamplare am dat peste setul din sapte piese pentru baie din inox satinat de la TRENDY S care contine tot ce trebuie intr-o baie moderna.

Mie imi place foarte mult inoxul deoarce poate fi asortat cu orice desing, acest set se curata foarte usor chiar si fara detergenti doar cu o laveta umeda si totul straluceste.

Cel mai mult imi place suportul pentru prosopul de baie deoarce are o etajera unde poti fi asezate toate prosoapele pentru totii membrii familiei.

Peria pentru wc este de foarte buna calitate deoarce pe ea nu pe prinde absolut nimica si poate fi curatata foarte usor fara prea mult efort.

Recomand cu mare incredere acest set de baie deoarce este de inalta calitate dar este si foarte util in baile dumneavoastra. Gasiti acest set dar si mai multe seturi pentru baie la cele mai bune preturi doar AICI!

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Set
Tip suport Prosop
Tip montare Perete
Material Inox
Model Uni
Finisaj Lucios
Culoare Inox lucios
Continut pachet 1 x Cuier 1 x Savoniera 1 x Perie WC 1 x Inel prosop 1 x Suport hartie igenica 1 x Bara prosop 1 x Bara prosop mare-cu etajera

Set sapte piese accesorii baie inox satinat TRENDY S

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *