Cel mai performant cuptor incorporabil de la Bosch HBN539S5

Cuptorul de la Bosch HBN539S5 este solutia perfecta pentru bucataria ta , mai ales pentru gospodinele care gatesc mereu specialitati si doresc sa impresioneze mereu ! Daca doresti un astfel de cuptor il gasesti la un super pret AICI !

Cuptorul incorporabil Bosch HBN539S5, Electric, Grill, Timer, Autocuratare catalitica, 67 l, Clasa A, Sticla neagra ,trebuie sa fie de nelipsit din orice bucatarie , fiind si foarte usor de utilizat datorita faptului ca este electric, iti asigura si o siguranta maxima. 

Avand o capacitate de 67 l iti termite sa adaugi doua tavi de aceeasi dimensiune , si in felul acesta vei putea gatii doua preparate diverse fara a primi miros una de la alta !

Acest cuptor are un sistem foarte important de autocuratare catalitic avand in interiorul cuptorului un panou catalitic ce absoarbe grasimea si mirosul, si dupa fiecare utilizare iti va fi mult mai usor sa il cureti, doar cu o laveta umede ve-i reusi sa iti lasi ineteriorul impecabil fara prea mult efort !

Are un program preferat de multi dintre noi, si anume cel de pentru pizza , de acuma poti obtine chiar la tine in bucatarie  cea mai buna pizza , fara a mai fi nevoiti sa dam comanda la diferite pizzerii si de multe ori nu suntem multumiti de ceea ce am comandat, iar pizza de la restuarante nu este intodeauna ceea ce pare iar ingredientele pot fi cel putin dubioase . 

Vorbim si despre design, fiind din sticla neagra iti ofera bucatarii un aspect modern , fiind si foarte usor de utilizat avand doua butoane pentru a seta programul dorit si temperatura dorita in functie de preparatul dorit . Cuptorul fiind luminat cu  lămpi cu halogen te ajuta sa iti vezi preparatul fara a mai fi nevoiti sa deschideti usa cuptorului si astfel de a scadea temperatura interiorului !

Parerea mea despre acest cuptor de la Bosch

Este cel mai minunat cuptor pe care l-am avut pana acuma , deoarce il pot curata foarte usor si pentru faptul ca imi ofera un preparat perfect si bine gatit!

Mie niciodata nu imi ieseau blaturile pentru tort ori erau necoapte sau se ardeau , dar cand am achizitionat acest cuptor am incercat tot felu de preparate . Cand am facut un blat am ramas uimita de cat de bine era gatit si fara nici o arsura si era foarte pufos.

Torturile si prajiturile mele au ajuns celebre in cartier datorita acestui cuptor ! Recomand cu mare incredere acest cuptor , daca doresti sa il cumperi la un super pret , il gasesti AICI

CARACTERISTICI SI DATE GENERALE

Tip alimentare Electric
Capacitate (l) 66
Clasa de eficienta energetica A
Control cuptor Mecanic
Tip afisaj LCD
Grill Da
Numar functii 8
Ventilator Da

FUNCTII SI PROGRAME

Incalzire rapida Da
Autocuratare Catalitic
Iluminare interioara Da
Sistem pornire/oprire automata Da
Blocare acces copii Da
Convectie aer fierbinte Da
Functie decongelare Da
Grill cu convectie aer Da
Grill cu suprafata mare Da
Grill cu suprafata mica Da
Incalzire inferioara Da
Incalzire superioara Da
Treapta pentru Pizza Da

ACCESORII

Gratar combi Da
Suporturi telescopice Da
Tava coacere Da

DATE TEHNICE

Putere (W) 2900
Consum de energie (kW/h) 0.79
Alimentare (V/Hz) 220-240 / 50-60
Greutate (Kg) 30
Dimensiuni (I x L x A) (cm) 59.5 x 59.5 x 54.8
Lungime cordon alimentare 1 m
Material usa Sticla
Culoare Negru

Cuptor incorporabil Bosch HBN539S5 pareri forum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *