Bicicleta pentru oras cu cos este solutia perfecta pentru tine si miscarea din fiecare zi

Stiim ca miscarea este foarte importanta pentru a ne mentine mereu sanatosi, iar Bicicleta Dama Kreativ 2812 L 505mm Turcoaz 28 te va ajuta sa faci mereu miscarea necesara pentru corpul si sanatatea ta . Cumpara aceasta bicicleta la un super pret de AICI !

Indiferent de varsta, miscarea este recomandata pentru toata lumea , si miscarea in aer liber alaturi de copii sau de prieteni ne va face sa ne simtim bine si liberi dar si sa fim mult mai sanatosi.

Pe persoanele supraponderare le va ajuta sa slabeasca mult mai usor facand miscare cu bicicleta prin oras sau parc, si spre deosebire de mersul pe jos sau de alergat mersul pe bicicleta nu pune presiune pe genunchi si articulatii.

Cadrul din otel face ca aceasta bicicleta sa fie foarte sigura si pentru o persoana ceva mai grea .

 Are un cos pe ghidon care este foarte util pentru a depozita lucrurile personale sau prntru atunci cand mergi la cumparaturi .

Fiind o bicicleta din 2019 este conceputa pentru oamenii moderni dar si plini de viata care doresc sa se mentina in forma sa se miste usor prin oras si sa si economiseasca bani in acelasi timp. 

Experienta mea cu bicicleta

Pot spune despre aceasta bicicleta ca ma ajutat foarte mult pentru sanatatea mea dar si a copiilor mei facand miscare in fiecare zi . 

Dupa ultima sarcina am inceput sa iau cateva kilograme in plus , si eram foarte descurajata din cauza faptului ca tine-am dieta si nu prea aveam rezultatele pe care mi le doream .

Dar de cand am achizitionat aceasta bicicleta nu  doar m-a ajutat sa slabaesc , dar si sa petrec mai mult timp cu familia mea in parc la plimbari de seara .

Daca doresti o schimbare in viata ta si a familiei tale cumpara aceasta bicicleta la cel mai bun pret de AICI !

CARACTERISTICI SI DATE GENERALE

Sport Trekking
Tip De oras
Pentru Barbati Femei
Nivel pregatire Incepatori Intermediari
An model 2019
Tip cadru Hardtail
Tip mountain bike De agrement
Material cadru Otel
Accesorii incluse Cos Portbagaj spate Dinam Lumini fata-spate
Culoare Turcoaz
Sistem franare Pe butuc

DIMENSIUNI

Dimensiune cadru 500 mm
Diametru roata 28 inch

Bicicleta Dama Kreativ 2812 L 505mm Turcoaz 28" pareri forum recenzie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *