Bun Venit La Webdape.com

 Bine ati venit la webdape.com! Numele meu este Andrei si sunt webmaster, afiliat , webmarketer si blogger. Am activat ca si webmaster full time in ultimii 5 ani dar am inceput sa cochetez cu acest domeniu inca din 2004 la inceput ca si curiozitate pe urma ca si pasiune urmand ca pe urma sa fac din asta o profesie. Am activat in domeniul promovarii de produse pe diferite nise in ultimii ani pe piata internationala, unele din nisele promovate de mine fiind unele din cele mai competitive din lume iar eu am reusit cu tenacitate sa fac performanta!

 

 

Ce este webdape.com ?

 Webdape.com este un proiect nou si o provocare pentru mine si echipa mea , este primul proiect dedicat puplicului din Romania un public cu care nu am mai lucrat si speram sa ne descurcam! Conceptul acestui website este unul simplu incercam sa creem tutoriale in limba romana , sa explicam cum se fac anumite lucruri cu scopul de a ajuta cat mai multa lume din cat mai multe domenii! 

 Toate inceputurile sunt grele iar eu cand am inceput ca si webmaster nu gaseam deloc informatii despre acest domeniu, asta este exact ceea ce dorim sa facem prin intermediul acestui site sa ajutam lumea sa-i facem sa inteleaga cum fuctioneaza anumite lucruri sa le dam un sfat de unde pot sa-si cumpere cele mai bune produse online din tara si din afara ! Practic suntem aici pentru dumneavoastra !

webdape.com cel mai bun website cu informatii despre diferite produse

Este Webdape Doar Pentru Webmasteri?

 Cu siguranta nu ! Este un blog cu multe informatii pentru webmasteri dar nu este un blog dedicat exclusiv webmasterilor, blogger-ilor si afiliatilor ci este un blog de interes general pentru toata lumea si pentru inceput avem urmatoarele categorii de subiecte pe care le gasiti in meniul site-ului :

-Webmastering si IT – aici o sa fie postate informatiile despre webmastering , it, marketing afiliat , recenzii la diverite gadget-uri etc

-Review-uri Produse – in acesta categorie o sa postam recenzii la diferite produse si o sa va recomandam un magazin de unde puteti obtine aceste produse la cea mai buna calitate si cel mai mic pret.

-Stiri si Noutati – o spune numele categoriei stiri si noutati din diferite domenii.

-Fitness si Sanatate – Sfaturi despe cum sa va mentineti sanatori si in forma maxima in intimitatea caminului dumneavoastra !

 Sper ca acest blog sa va fie de folos si sa crestem impreuna noi ca blog dumneavoastra sa ramaneti cu un bagaj de informatii in urma articolelor postate de noi aici ! Va rugam sa ne urmariti prezenta dumneavoastra pe site-ul nostru este o onoare si speram sa ne ridicam asteptarilor dumneavoastra !

 Cu  Respect!

 Andrei – Webmaster si admin webdape.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *