Masa de calcat Bosch Sensixx’x DN17 profesinala pret si pareri

Masa de calcat de la Bosch Sensixx’x DN17 Edition Rosso TDN1700P

Daca pana acuma iti era foarte greu sa calci haine dificil de calcat pe o masa obijnuita de acuma poate fi mult mai simplu si usor cu masa de calcat Bosch Sensixx’x DN17 Edition Rosso TDN1700P, este foarte comod pana si pentru calcarea lenjeriilor de pat care sunt foarte greu de calcat pe o masa normala. Masa de calcat o gaesti la cel mai bun pret AICI!


Functia de extractie al aerului , atrage aburul in profunzimea tesaturii , aburul care este in exces este indepartat, iar tesaturile sunt asezate perfect pe supratata mesei pentru un calcat cat mai confortabil si placut.

Functia pentru incalzire care usuca tesaturile dar si husa mesei de calcat in timpul utilizarii pe o perioada mai lunga astfel incat previne condensul pe suprafata mesei de calcat.

Programul de suflare creeaza o perna de aer pentru un calcat cat mai delicat si fin al tesaturilor foarte delicate.

Detine un suport reglabil de dimensiuni mari  (27 x 37 cm) pentru statiile de calcat care au greutatea de pana la 7.5 kg .

Priza electrica atasata mesei de calcat te va ajuta la o conexiune mult mai confortabila.

 Suprafata de calcare este de (107 cm x 45 cm) , asta insemand ca iti va permite calcarea comoda al lenjeriilor de pat sau al perdelelor. 

Ce inseamna toate astea mai pe intelesul tuturor: masa este incalzita ceea ce va face ca de exemplu o camasa pusa pe masa imediat se va indrepta inainte chiar de a fi atinsa de fierul de calcat. Fiind o masa activa ea se muleaza la nevoie dupa material facand calcatul mult mai simplu si usor! Absoarbe aburul il trage in tesatura, acesta nefiind respins ca in cazul meselor clasice ceea ce va face materialul mult mai usor de indreptat si evident acesta va fi mai dezinfectat!

CARACTERISTICI SI SPECIFICATII 

Tip produsStandard
Material cadruMetal
Culoare cadruNegru
Material husaBumbac
Stil husaSimplu
Culoare husaNegru/Rosu
FunctiiSuport fier de calcat Priza electrica

DIMENSIUNI

Lungime107 cm
Latime45 cm
Inaltime93 cm
Greutate7.5 Kg

Experienta mea cu masa de calcat

Pana sa aleg acesata masa de calcat de la Bosch Sensixx’x DN17 Edition Rosso TDN1700P, m-am folosit de una obijnuita pe care le gasim la tot coltul.

Dar pe o masa obinjuita nu poti calca ca la carte sa iasa haina perfect calcata ca si cum ai scoate-o de la curatatorie, dar cu masa de la Bosch poti calca profesional. Este drept ca este o masa ceva mai scumpa fata de una obisnuita, dar sa nu uitam ca este o masa inteligenta electrica cu o gramada de functii!

Sunt foarte mutumita de aceasta masa de calcat pentru ca materialul din care este husa confectionata este din bumbac si nu lasa scame.

Imi place si faptul ca are o priza atasata electrica in care nu iti mai trebuie prelungitoare sau sa fi mereu aproape de o priza cand doresti sa calci.

Desi eu o folosesc pentru mine acasa aceasta masa de calcat este una destinata celor care au foarte mult de calcat fiind extrem de utila de exemplu in unitatile de cazare sau la spalatoriile/curatatoriile profesionale unde va usura munca si va grabi procesul de calcare a rufelor! Gasesti aceasta masa inteligenta de la Bosch la cel mai bun pret AICI!

masa profesionala de calcat de la Bosch

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *