Care este cel mai bun tensiometru?

Care este cel mai bun tensiometru pentru acasa? Este o intrebare des intalnita nu doar printre cei care au probleme cu tensiunea arteriala marita ci si printre absolut toti cei care se intereseaza de sanatatea cardiovasculara.

Asa ca in acest articol o sa incercam sa vedem ce  astfel de aparat este recomandat de catre asociatiile medicilor dar si sa va impartasesc si din experienta personala cu un astfel de dispozitiv.

Verificare tensiune arteriala

Sănătatea cardiovasculară este esențială pentru o viață lungă și sănătoasă. Unul dintre cele mai importante indicatori ai sănătății cardiovasculare este tensiunea arterială. Aceasta poate fi monitorizată cu un monitor de tensiune arterială adica cu un tensiometru, care este un dispozitiv portabil ce poate fi utilizat acasă pentru a măsura tensiunea arterială.

Dintre toate monitoarele de tensiune arterială disponibile pe piață, cele mai bune sunt cele automate, care se aplica pe brat si care citesc singure tensiunea arteriala afisand-o pe un display. Acestea sunt ușor de utilizat, oferind rezultate precise și fiabile.

Un exemplu de astfel de tensiometru este Omron Platinum. Acesta oferă o precizie și fiabilitate deosebită, fiind testat și validat de către Asociația Americană a Inimii. De asemenea, are funcții avansate, cum ar fi monitorizarea tensiunii arteriale în timpul somnului și posibilitatea de a conecta dispozitivul la un smartphone sau tabletă pentru a salva și analiza datele in timp.

Tensiometru Omron

În concluzie, pentru a vă monitoriza tensiunea arterială acasă, recomand utilizarea unui tensiometru, cum ar fi Omron Platinum. Acestea oferă rezultate precise și fiabile, precum și funcții avansate pentru a vă ajuta să vă monitorizați sănătatea cardiovasculară. Este important să discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a utiliza orice monitor de tensiune arterială pentru a vă asigura că este potrivit pentru dumneavoastră.

Experienta mea cu Omron Platium

Folosesc acest tensiometru de mai bine de 20 de ani il avem in casa. La noi in familie bolile cardiovasculare sunt ceva eriditar, tatal meu fiind operat pe cord deschis in urma cu peste 20 de ani iar de atunci n u doar el ci noi toti ne monitorizam tensiunea arteriala in mod constant.

Am folosit diferite tensiometre de la cele clasice cu coloana de mercur pana la cele electronice moderne care se conecteaza la smart device-uri. In tot acest timp am ajuns la concluzia ca dele mai fiabile astfel de tensiometre dar si cele mai precise sunt cele de la Omron.

Eu personal le cumpar de la magazinele online si le gasiti si dumneavoastra la pret bun AICI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *