Dezinfectant Domestos Extended Power

Pentru a avea o baie cat mai curata si bine dezinfectata ceea mai buna solutie pentru microbii nedoriti din vasul toaletei este desinfectantul Domestos Extended Power care este impotriva oricaror microbi din toata baia si nu numai poate fi folosit ca dezinfectant pentru intreaga casa pe timp de viroze, can totul trebuie sa fie dezinfectat si curat sa ne fereasca de neplaceri. Gasiti acest dezinfectant pentru baie la cel mai bun pret si livrare la domiciliu doar AICI!

Baia este locul unde se aduna cei mai multi microbi in fiecare zi chiar daca se spala toate lucurile sanitare in mod regulat.

cel mai bun dezinfectant Domestos Extended Power contra virusurilorCei de la Domestos au avut o idee geniala pentru a crea un dezinfectant pentru baie sub forma unui gel vascos care omoara 100% microbii care ne pot inbolnavii. Dar avantajul este ca poate fi folosit oriunde in casa pentru dezinfectie. Diluat el poate fi folosit pe toate suprafetele lavabile, concentratie de clor fiind suficienta sa omoare toti microbii si virusurile.

Domestos Extended Power este un dezinfectant inalbitor cu proprietati active anti-calar care are puterea de a curata vasul toaletei chiar sub apa, ceea ce este genial. Pentru toaleta este indicat sa il folositi concentrat.

Daca doriti sa il folositi pentru gresie, faianta, mozaic, sau alte suprafete din casa dumneavoastra trebuie dizolvat in apa, un capacel la 10L de apa si casa este curata si fara nici urma de microbi care ar putea sa ne imbolnaveasca.

Pentru a traii fericiti si sanatosi alaturi de cei dragi este nevoie de o casa curata si dezinfectata astfel incat sa fiti feriti de eventualele boli. Igiena si mentinerea curateniei sunt cele mai bune mijloace de a ne proteja de viroze si infectii de orice fel.

Experienta mea cu Domestos

Eu stiam de mult timp de solutia dezinfectata pentru baie de la Domestos Extended Power dar nu am fost interesata sa il folosesc deoarce foloseam altfel de dezinfectati pentru casa de care nu eram multumita.

Am inceput sa imi cumpar acest produs in urma cu 7 luni si sa il folosesc regulat pentru baie dar si bucatarie, deoarce am dorit sa fac o comparatie intre dezinfectati, si facand acesta comparatie am ramas la Domestos pentru ca isi face treaba fix asa cum imi doresc.

De cand folosesc acest gel vascos dezinfectant baia straluceste ca si cand ar fi noua, vreau sa va spun ca si mirosul in baie este unul curat si proaspat. Dar nu il folosesc doar la baie ci si la dezinfectarea tuturor suprafetelor din casa pentru a ma feri de virusuri.

Am ramas foarte impresionata cand am dat pe cada cu acest gel si am lasat 10 minute sa actioneze, vezi cu ochii cum scoate toata mizeria si cum ramane un alb imaculat.

Cu Domestos poti tine casa 100% curata si dezinfectata, mai ales baie care este locul unde trebuie sa fie cea mai mare curatenie pentru a fi sanatosi.

Gasiti acest produs la cel mai bun pret din Romania doar AICI!

CARACTERISTICI GENERALE

Forma/Textura Lichid
Parfum Atlantic Fresh
Proprietati Antibacterian
Cantitate 0.75 l
Greutate 0.75 Kg
Numar bucati 1

cel mai bun dezinfectant Domestos Extended Power contra virusurilor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *