Dulap pentru scule Vorel cel mai bun dulap de service? pret si pareri

Dulap pentru scule cu 6 sertare Vorel

Dulapul Vorel cu 6 seltare pentru depozitarea sculelor este foarte util dar si practic deoarce nu ve-ti mai fi nevoiti sa tine-ti toate sculele imprastiate prin garaj, si nicoadata sa nu le gasiti cand aveti nevoie. Gasiti acest dulap pentru scule dar si alte dulapuri la cele mai bune preturi din Romania doar AICI!

Indiferent daca ai un service auto sau ai doar un garaj propriu in care doriti sa va reparati masina singuri acasa sau chiar daca faceti alte lucrari, o sa aveti nevoie de un dulap unde va ve-ti putea depozita toate sculele pe care le aveti si sa le gasiti mereu intr-un singur loc fara a mai cauta peste tot.

Este foarte util pentru ca toate sculele vor fi asezate dupa dimensiuni si ve-ti stii mereu de unde sa le luati, fara sa mai cautati ore in sir o scula de care aveti mare nevoie in acel moment.

Doua dintre sertarele inferioare au capacitatea de rezistenta de 45 kg, iar celelate patru sertare pot tine o greutate de 25 kg.

Capacul din polipropilena este foarte rezistent deoarce rezista la o greutate de 150 kg si este destinat pentru a fi folosit ca si banc de lucru.

Are 4 roti din cauciuc cu franghie care va permite deplasarea cu usurinta al dulapului oriunde doriti il puteti trage langa dumneavoastra in pozitia unde aveti nevoie si astfel sculele o sa fie aproape fara sa fii nevoit sa faci kilometrii pana la ele inainte si inapoi.

Experienta mea cu dulapul pentru garaj Vorel

Eu va spun sincer ca am ales acest dulap pentru scule, 6 sertare, Vorel pentru sotul meu , deoarce mereu aveam scule prin casa dar si prin garaj si nicodata nu erau puse intr-un singur loc, mereu erau imprastiate pe unde cum fapt ce ma dispera.

Si ori de cate ori avea nevoie de o scula trebuia cautate prin toata casa plus garaj si niciodata nu o gasea cand avea nevoie ci poate la saptamani dupa. Fapt ce m-a inervat la maxim si vazand ca el nu face nimic in sensul asta am decis sa-i caut un dulap pentru scule unde sa-si poata organiza  totul asa m-am oprit asupra acestui dulap pentru scule Vorel!

De cand i-am achizitionat acest dulap pentru scule vreau sa va spun ca este foarte incantat si multumit ca poate avea aproape toate sculele intr-un singur loc si asezate dupa sortimente. Sincer el zice ca este cel mai frumos cadou pe care i l-am facut vreodata (cine sa-i mai inteleaga si pe barbatii astia ­čÖé )

Iar eu sunt foarte multumita ca nu mai trebuie sa vad mereu scule prin toata casa iar el este mereu relaxat cand mestereste ceva prin garaj. Recomand cu mare drag acest dulap tuturor barbatilor care au scule si le tin prin toata casa sau prin garaj aruncate la intamplare , pentru ca acest dulap pentru scule puteti tine toate sculele in siguranta.

In plus de asta exista si varianta de dulap complet utilat cu scule tot de la Vorel care are 177 de piese practic tot ceea de care poti avea nevoie intr-un garaj sau service o sa gasiti in acel dulap. Gasiti acest produs la cel mai bun pret doar AICI!

CARACTERISTICI GENERALE

EAN5906083585395
MarcaVorel
UnitatePCS
Greutate bruta (kg)50.0000
ChestieTabla de otel
Numarul de sertare6
Dimensiune [cm]90,1x77x45,8
Tip produsDulap
PentruDepozitare
Caracteristici cheieRoti
CuloareGalben

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *