Aparat de vidat, Food Sealer din gama ReTaste

Cu aparatul de vidat Food Sealer din gama ReTaste poti rezolva risipa de alimente neconsumate astfel incat pot fi pastrate alimentele in conditii de igiena si siguranta maxima. Gasiti acest aparat de vidat alimente dar si alte produse la cel mai bun pret doar AICI!

Acest aparat de vidat Food Sealer de la AloShop din gama ReTaste este aparatul care nu trebuie sa lipseasca dintr-o gospodarie pentru ca poti vida alimente dar si lucuri de care ai nevoie atunci cand mergi in vacanta si cum ar fi: parfumuri, sampoane sau produse cosmetice care pot face un dezastru printre haine daca se deschid sau se sparg.

Food Sealer aparat de vidat de la Aloshop e bun de ceva?

Cu Food Sealer poti vida resturile de alimente neconsumate fara a le risipi si pot fi reconsumate fara nici o problema deoarce sunt pastrate intr-un mediu steril si sigur.

In doar cateva secunde, dispozitivul va elimina tot aerul din punga iar mancarea va fi mult mai usor de pastrat in congelator sau chiar la frigider.

Acest aparat de vidat vine la pachet cu doua role de pungi Food Sealer Bags care sunt confectionate dintr-un plastic foarte rezistent ce permite pastrarea alimentelor in stare perfecta pe o durata mai lunga de timp.

Experienta mea cu acest aparat de vidat Food Sealer

Vreau sa va spun de ce am ales eu acest aparat de vidat din gama ReTaste, deoarce  este foarte util atunci cand ai o familie numeroasa si nu doresti sa faci risipa de alimente si doresti sa le pastrezi gustul natural.

Acest aparat de vidat imi este de mare folos in bucataria mea deoarce eu videz carnea refrigerata, legumele si fructele pentru a le pastra in stare perfecta pentru mai multe timp.

De exemplu imi place sa pastrez la congelator pieptul de pui, ceafa in porc  sau orice alt tip de carne sau branza de casa si sa nu primeasca miros de la una la alta.

De cand pun carnea, branza, legumele sau fructele vidate in congelator sau la frigider vreau sa va spun ca dupa ce o decongelez toate alimentele arata la fel de bine ca si atunci cand ar fi proaspete.

Sunt foarte multumita de acest aparat de vidat Food Sealer pentru ca nu mai fac risipa de alimente si am facut economii chiar si la bugetul familiei.

Este un aparat foarte simplu si usor de folosit trebuie sa pui alimente intr-o punga obijnuita sau in pungile Food Sealer Bags care vine la pachet cu acest aparat,  in doar cateva secunde dispozitivul va elimina tot aerul din punga astfel incat alimentele vor fi pastrate pe un termen mai lung fara sa se altereze.

Recomand cu mare drag acest aparat pentru vidat alimente persoanelor care vor sa nu faca risipa de alimente. Gasiti acest aparat la cel mai bun pret doar AICI!

Specificații:

  • Greutate 1.5 kg
  • Dimensiuni 38 x 15 x 7.5 cm
  • Putere vidare – 0.75 bar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *