Instalatie de Craciun SDX exterior tip perdea pentru o casa animata

Instalatie de Craciun SDX tip perdea cu 500 leduri, 3 m, multicolora

In scurt tip se apropie sarbatorile de iarna si nu stii cum sa iti impodobesti casa? Am gasit solutia perfecta pentru a avea ceea mai spectaculoasa si luminata casa din cartier de la tine, cu instalatia de Craciun SDX, 3146M,tip perdea, multicolor,cu 560 leduri,de 3 m / 3 m poti uimii placut toti colindatorii. Gasiti aceasta instalatie dar si alte decoruri pentru Craciun la cele mai bune preturi doar AICI!

Instalatia tip perdea pentru exterior are 3 metrii/3 asftel incat poti sa decorezi perfect balconul casei, terasa sau chiar bradul din fata casei.

Avand 500 de leduri colorate va da casei un aspect de poveste ca si cand ar fi casa lui Mos Craciun bine luminata dar si colorata.

Aceast tip de instalatie de Craciun SDX poate fi folosita cu usurinta si in interiorul casei nu doar in exterior, fa-ti sarbatorile mai frumoase cu casa plina de lumina si iubire. In plus de asta poti face combinatii cu ea in combinatie cu altfel de lumini sau daca 3 metrii nu sunt suficienti pentru tine o poti lungi cu inca o instalatie de acelasi tip sau cu mai multe in functie de necesitatile tale.

Experienta mea cu instalatia tip perdea SDX

Daca tot se apropie cu pasi repezi sarbatorile de iarna, m-am gandit ca ar fi bine sa imi mai achizitionez ceva frumos specific acestei sarbatori mult asteptate.

Cum in totii anii mi-am cumparat tot felul de decoratiuni de Craciun pentru a-mi impodobii casa frumos, de data asta am dorit sa imi achizitionez si o instalatie de Craciun SDX, 3146M,tip perdea, multicolor, 560 leduri, 3 m / 3 m pentru a o amplasa in foisor.

Aceasta instalatie vreau sa va spun ca are culorile foarte placute si foarte intense este foarte diferita de o instalatie obijnuita, lumineaza asa cum mi-am dorit, este foarte diferita de ce am avut pana acuma, pur si simplu m-am uimit de ce culori placute are. Iubest genul asta de decoratiune de Craciun tip cascada de lumini.

Recomand cu mare drag aceasta instalatie pentru exterior dar si interior tuturor celor care doresc sa iasa in evidenta cu o casa luminata ca in filme. Gasiti acesta instalatie dar si multe instalatii de mai multe feluri le cele mai bune preturi AICI!

CARACTERISTICI GENERALE

UtilizareInterior Exterior
Tip produsInstalatie
Tip instalatiePerdea
MaterialSilicon
FunctiiLicareste
CuloareMulticolor

SPECIFICATII TEHNICE

Voltaj220 V
Frecventa50 Hz
Numar programe1
Tip becLED
Numar becuri560
Tip alimentareLa retea

DIMENSIUNI

Lungime3 m
Inaltime3 m
Lungime cablu15 m

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *