Detergent capsule Lenor All in One PODs Spring Awakening bun sau nu?

Detergent capsule de la Lenor All in One PODs Spring Awakening

Detergentul capsule de la Lenor All in One PODs Spring Awakening este aparut pe piata doar de cateva luni, cei de la Lenor doresc sa impresioneze din nou cu o gama variata de detergenti pentru rufe . Gasiti acest detergent de la Lenor la cel mai bun pret doar AICI!

Cei de la Lenor vor sa iasa in evidenta cu detergentul pentru rufe nu doar cu balsamul minunat cu care au incantat multe gospodine de-a lungul anilor.

Datorita acestor capsule de la Lenor Spring Awakening te vei bucura de o noua experienta de mirosuri inmiresmate, de parfumul florilor de primavara dar si de note de patchouli natural si cedru alb, care persista in tesatura hainelor zile intregi.

Curata chiar si cele mai profunde pete de murdarie lasand in urma spalarii haine curate, dezifectate dar si foarte moi la atingere.

Te vei indragostii de acest detergent de la Lenor deoarce pastreaza hainele dumneavoastra fresh spalare dupa spalare fara sa le deterioreze.

Bucura-te alaturi de cei dragi de mirosul primaverii in zilele friguroase de iarna cu paturile pufoase spalate cu detergentul capsule de la Lenor si vei simti sa pluteti pe cei mai pufosi si parfumati nori de gheata. Gasiti aceste detergent la cel mai bun pret din Romania doar AICI!

Experienta mea cu acest detergent de la Lenor

Pana sa apara acest detergent capsule Lenor All in One PODs Spring Awakening am incercat tot felul de detergenti pentru rufe dar nu eram multumita mereu de cum imi erau spalate rufele deoarce nu le spala asa cum in doream.

Balsamul de rufe de la Lenor il foloseam la fiecare spalare si sunt foarte multumita deoarce hainele au miros indelungat si sunt foarte moi, dar cand am vazut ca au scot pe piata si detergent m-am gandit sa il incerc deoarce daca balsamul este foarte bun, nu are cum detergentul sa nu fie bun.

Nu mi-am putut da seama cat de bine spala deoarce nu am haine cu murdarie de care sa nu iasa de la prima spalare.

Pana intr-o zi cand sotul vine acasa cu salopeta de mecanic plina de uleiuri dar si vaselina, am bagat-o direct in masina de spalat cu o singura capsula de detergent de la Lenor iar dupa ce procesul de spalat s-a terminat vreau sa va spun ca am ramas umita de cum s-a spalat aceea salopeta, pur si simplu petele au disparut, era parfumata si foarte catifelata fara sa folosec balsam.

 Recomand cu mare drag acest produs deoarce isi face treaba mai mult decat te astepti. Gasiti acest detergent Lenor dar si alte produse de igiena de la Lenor la cele mai bune preturi doar AICI!

Avantajele acestui detergent Lenor

  • Spala foarte bine hainele indiferent de murdarie
  • Mirosul persista zile intregi
  • Hainele sunt foarte catifelate si parfumate
  • Pot fi spalate chiar si hainele bebelusilor deoarce nu provoaca alergii pielii sensibile

Dezavantaje

  • Dezavantajul este faptul ca capsula nu se dizolva bine la temperaturi mai mici de 30 grade

CARACTERISTICI GENERALE

Forma/TexturaCapsule
TipAutomat
Tip rufeColorate Albe
Numar bucati108
Numar spalari108
ParfumFresh

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *