Este utila o masa toaleta pentru machiaj pret, modele si pareri?

Set masa toaleta pentru machiaj cu oglinda

Intr-un dormitor trebuie sa existe un spatiu creat special pentru dumneavoastra in care sa va puteti aranja si machia in fiecare zi, de aceea solutia perfecta este un set masa toaleta pentru machiaj cu oglinda in forma de inima, 4 sertare + scaun, culoare alb. Acolo va puteti simti ca adevarate regine chiar in dormitor. Gasesti astfel de seturi la cel mai bun pret din Romania chiar AICI!

Toate doamnele si domnisoarele isi doresc un spatiu doar pentru ele unde pot sa isi faca singure toaleta de zi cu zi si unde pot sa isi tina lucrurile personale intr-un singur loc , nu imprastiate prin toata casa. 

Masuta fiind de culoare alba se potriveste foarte bine in orice dormitor modern, ofera dormitorului un aspect foarte elegant si placut.

Cand doriti sa va achizitionati o astfel de masuta pentru toaleta trebuie sa stiti cateva lucruri importante pe care trebuie sa le detina un set de masa pentru machiaj pentru a fie de folos.

In primul rand sa fie dotata cu sertare unde sa va puteti tine machiajele sau pensulele pentru a nu le pierde mereu prin casa, puteti tine chiar si bijuteriile.

In al doilea rand sa contine o oglinda unde sa va puteti privii in timpul desfasurarii unui machiaj profesional sau a unei coafuri impecabile.

Iar in al treila rand sa contina un scaunel unde sa va puteti aseza daca aveti de petrecut cateva ore bune in fata oglinzii.

Oglinda are forma unei inimioare ceea se inseamna ca ofera dormitorului un pic de romantism.

Materialul din care este confectinat setul de toaleta este de inalta calitate, MDF, lemn, material de umplutura: 100% poliester.

Dimensiuni masa:
-Inaltime: 131 cm.
-Latime: 74 cm.
-Adancime: 40 cm.

Dimensiuni scaun:
-Inaltime: 44 cm.
-Dimensiuni sezut: 39×30 cm.

Experienta mea cu setul de masa pentru machiaj

Eu m-am decis sa imi amplasez in dormitor un set masa toaleta pentru machiaj cu oglinda in forma de inima, 4 sertare + scaun, culoare alb deoarce am vazut la prietena mea cat este de util un astfel de set pentru machiaj.

De cand am locul meu personal in dormitor pot sa va spun ca nu mai sunt nevoita sa imi tin toate lucrurile personale prin baie sau living.

Este foarte bine sa va amplasati masuta intr-un loc unde aveti si o priza electrica , deoarce trebuie la feon sau la placa pentru intins parul, nu trebuie folosita doar pentru machiaj poate fi folosita in mai multe scopuri.

Imi place foarte mult materialul din care este confectionata masuta deoarce se intretine foarte usor, cu o laveta din microfibra si un spray pentru praf masuta este mereu impecabila.

Scaunelul este foarte comod datorita buretelui care este amplasat pe sezut.

Daca doriti si dumneavoastra un loc personal in casa gasesti la cele mai bune preturi si mai multe modele de masute pentru machiaj pentru fiecare personalitate in parte chiar AICI!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *