Set cadou Paco Rabanne Black XS pentru femei! Cadoul perfect pareri

Set cadou pentru femei Paco Rabanne Black XS 

Daomnele mereu vor fi impresionate cu un astfel cadou de la Paco Rabanne si anume Black XS deoarce este un parfum cu miros oriental care este dedicat femeii senzuale. Gasiti acest set pentru femei dar si mai multe seturi la cele mai bune preturi doar AICI!

Un parfum de buna calitate mereu va fi cautat de doamne sau domnisoare indiferent de varsta sau de statutul social.

Acest set de la Paco Rabanne, Black XS contine o apa de parfum de 80 ml de care te poti bucura mult timp. Are un miros inmiresmat de violeta neagra, de tradafirul dragostei, vanilie neagra si cacao, iar laptele de corp de 100 ml cu miros seducator de afine si de lemn de santal iti va lasa pielea moale , catifelata si parfumata.

Este potrivit la ocazii speciale sau chiar la o seara romantica alaturi de barbatul iubit pe care doresti sa il seduci cu mirosul fermecator al dragostei. Cumpara acest set la cel mai bun pret de AICI!

Experienta mea cu Paco Rabanne Black XS

Am primit acest set pentru femei Paco Rabanne Black XS de la sotul meu de ziua mea, am ramas foarte surprinsa deoarce am primit un cadou pe care chiar mi-l doream de mult timp.

Parfumul are un miros extraordinar de fin si placut datorita ingredientelor alese cu grija, mie imi place sa imi dau cu parfum si pe haine si vreau sa va spun ca si dupa ce mi-am spalat rochita, mirosul nu a disparut, am ramas foarte surprinsa deoarce am mai avut parfumuri de marca dar nu s-a intamplat sa ramana mirosul parfumului dupa spalare.

Laptele de corp este foarte cremos cu un miros la fel de seducator ca si parfumul, lasa pielea foarte catifelata si hidratata, dupa folosirea cremei nu mai esti nevoita sa iti dai cu parfum pentru ca persista mirosul la fel de mult ca si parfumul.

Recomand acest set tuturor doamnelor si domnisoarelor care doresc sa miroase bine indiferent de ciurcumstante. Gasiti acest produs AICI!

Compozitie

Note varf : piper roz, tamarind, afine
Note inima : violetă neagră, trandafir, cacao
Note baza : massoia, vanilie neagra, lemn de santal
Grupe de parfumuri orientale, lemnoase
Tipuri de seturi : set cadou

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *