Set pavilion cu masa si scaune pentru gradina CULINARO si pareri

Set cort , pavilion cu masa si scaune pentru gradina ta

Se apropie cu pasi repezi vara care este preferat de toata lumea , si multi dintre dumneavoastra vor sa isi petreaca timplul liber la gratar cu prietenii sau familia. De aceea m-am gandit ca ar fi bine sa va prezint un set cort ,pavilion curte gradina CULINARO 3x3m cadru otel acoperis bej cu set masa cu set masa cu 4 scaune,4 perne,fata de masa care va ofera confortul necesar pentru intreaga familie. Il gasesti la un super pret AICI!

Daca locuiesti la curte si poate nu ai umbra niciodata, un pavilion de gradina este numai bun pentru putina relaxarea in zilele calduroase.

Structura cortului fiind confectionata din otel ,asta il face sa fie foarte rezistent la furtuni puternice fara al afecta intr-un fel, asta insemnand ca va puteti bucura de umbra cortului ani de-a randul.

Masa si scaunele sunt dintr-un plastic foarte rezistent , fara sa va mai faceti probleme ca vor fi crepate chiar de la prima utilizare.

Fata de masa si pernutele pentru scaune sunt dintr-un material foarte placut la atingere si pot fi spalate chiar la masina de spalat.

Setul de gradina contine :
Cort cu cadru otel , cu acoperis de culoare bej impermeabil , dimensiune 3x3m
Masa cu dimensiunea 80x140cm , material plastic, culoare bej
4 scaune din plastic , culoare bej  
4 perne scaun
Fata de masa

Experienta mea cu setul de gradina

M-am decis sa aleg acest set de cort ,pavilion curte gradina CULINARO 3x3m cadru otel acoperis bej cu set masa cu set masa cu 4 scaune,4 perne,fata de masa, pentru ca mereu mi-am dorit sa am un loc afara unde sa ma relaxez sau sa stau de povesti cu prietenele la o cafea, sa mananc in aer liber.

Masa si scaunele sunt foarte rezistente si foarte comode. Iar masa este suficient de incapatoare pentru patru persoane adulte

Panza cu care este acoperit acoperisul cortului nu lasa sa treaca apa sau umezala prin ea. Si este rezistenta la razele UV nu se decoloreaza in timp ceea ce mi se pare super.

Pavilionul poate fi montat direct pe panant sau pe un soclu de beton, pe un pod de lemn sau pe orice alta suprafata, eu l-am montat pe beton si l-am prins jos cu dibluri in beton. Structura fiind una solida astfel nici o furtuna nu il misca sau afecteaza de nici un fel.

Din punctul meu de vedere cine locuieste la curte si poate nu are un spatiu amenajat afara pentru a sta la masa sau la umbra ar trebuii sa isi achizitioneze un pavilion fiind cea mai rapida si ieftina solutie. Recomand cu mare incredere acest set de gradina pe care il gasesti AICI!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *