Robinet electric ReLax cel mai bun robinet cu incalzire? pret si pareri

Robinet electric pentru incalzire instanta a apei ReLax

Robinetul electric din gama ReLax este solutia perfecta pentru locuintele in care apa calda nu este prezenta mereu, iar pentru a avea non-stop apa calda acest robinet este perfect pentru casa si gospodaria dumneavoastra. Gasiti acest produs la cel mai bun pret doar AICI!

Multe locuinte indiferent ca sunt la tara sau la oras nu beneficiaza de gaz pentru a avea mereu apa calda, asa ca pentru a obtine apa calda sunt nevoiti sa faca mereu foc in boiler sau sa conecteze boileru la curent ceea ce este foarte costisitor la factura electrica.

Robinet electric drept Relax de la Aloshop recenzie pareriAcest robinet electric ReLax incalzeste apa instant in doar 3-5 secunde, apa care poate fi folosita pentru a spala vase sau a fi folosita in alte scopuri.

Este perfect pentru persoanele care doresc sa aiba apa calda mereu ori de cate ori deschid robinetul.

Robinetul electric poate fi folosit oriunde doriti dumneavoastra indiferent ca este la bucatarie, baie, garaj, atelier sau in camping.

Experienta mea cu robinetul electric ReLax

Am o casuta de vacanta la munte si vara dar si iarna ne place in weekend sau in zilele libere de vacanta sa le petrecem alaturi de cei dragi la aer curat deoarce ne mai recreem si ne mai relaxam psihic dar si fizinc, ceea mai grea problema era faptul ca nu aveam apa calda deoarce nu sunt gaze pentru a beneficia de apa calda sau caldura, cu caldura nu este o asa mare problema deoarce facem foc cu lemne.

O prietena de a mea mi-a recomandat sa imi achizitionez de la Aloshop un robinet electric din gama ReLax pentru a avea mereu apa calda ori de cate ori am nevoie.

Oare cum parca ma ingrozit ideea de un robinet pe curent, dar totusi m-am decis sa imi achizitionez sa vad daca imi creste factura la curent si daca o sa am apa calda. Inainte mai avusem unul de la Delimano dar s-a ars dupa cateva luni plus ca m-a cam copt la factura.

Vreau sa va spun ca robinetul instant Relax pe cat ca incalzeste apa intr-o secunda factura de la energia electrica a crescut cu doar 15 lei pe luna, ceea ce ma face sa fiu foarte multumita deoarce credeam ca va consuma mult mai multa energie si ca facturile vor fi imense avand o experienta neplacuta anterior.

Acest robinet il recomand cu mare drag deoarce ai apa calda mereu fara sa platesti sume uriase la energia electrica. Gasiti acest robinet la cel mai bun pret doar AICI!

Avantajele robinetului ReLax

 • Poate fi instalat de oricine nu este nevoie de un instalator
 • Apa este incalzita in 3-5 secunde
 • Poate fi setata temperatura apei in functie de cat de fierbinte doriti sa fie
 • Are un consum redus de energie electrica
 • Poate fi instalat in garaj, baie, bucatarie sau oriunde doriti atata timp cat sunteti conectati la apa

Dezavantaje

 • Trebuie cumparat cate unul pentru fiecare chiuveta din casa daca vrei apa calda peste tot.

Detalii tehnice

 • Material: plastic, metal
 • Putere: 3 kW
 • Tensiune: 220-240V/50Hz
 • Cablu de alimentare: 120 cm
 • Presiunea apei 0,04 – 0,6 / 0,4 – 6 V Mpa/Bar

Robinet electric drept Relax de la Aloshop recenzie pareri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *