Plită electrică Royalty Electric Hot Plate buna sau nu? pret si pareri

Plită electrică Royalty Electric Hot Plate din gama ReTaste

Plita electrica Royalty Electric Hot Plate de la AloShop din gama ReTaste este practita si pe ea este usor de gatit preparatele cele mai gustoase intr-un timp foarte scurt. Gasiti aceasta plita la cel mai bun pret din Romania doar AICI!

Aceasta plita are un consum de energie foarte scazut fata de plitele convenționale.

Poate fi folosita atat in casa, vacanta sau in camerele studențești deoarce nu ocupa mult spatiu si este foarte usor de folosit iar preparatele se fac intr-un timp scurt.

Plită electrică Royalty Electric Hot Plate pareri

Royalty Electric Hot Plate, datorita puterii de 1500 W ajunge intr-un timp foarte scurt la temperatura perfecta pentru a gati uniform preparate din carne sau legume.

Placa este foarte rezistenta datorita faptului ca este confectionata din fonta cu dimensiunea de 18.5 cm ce poate ajunge pana la 160°C.

Cadrul acesti plite este confectionat din inox iar curatatul se face foarte usor, cu o laveta umeda din doua miscari este curata ca si cand are fi noua.

Puteti prajii, incalzii sau fierbe orice preparat doriti astfel incat sa-i incantati pe cei dragi cu meniuri sofisticatre si delicioase.

Este prevazuta cu 4 piciorute din silicon ceea ce o face foarte stabila si neaderenta.

Are un termostat cu 5 drepte in care vei putea alege temperatura perfecta pentru gatit sau incalzit.

Aceasta plita electrica Royalty Electric Hot Plate are o protecție termostatică împotriva supraincalzirii astfel incat daca o uiti pornita se va opri automat.

Experienta mea cu plita electrica Royalty Electric Hot Plate

Eu am ales aceasta plita electrica Royalty Electric Hot Plate din gama ReTaste deoarce am mare nevoie de ea atunci cand merg in camping. O folosesc luand curent de la masina cu ajutorul unui invertor de 1500W ceea ce imi permite sa folosesc aceasta plita oriunde nu doar acasa!

Este foarte simplu si usor de gatit pe aceasta plita pentru ca pot sa gatesc tot ce isi doreste familea mea atunci cand iesim la aer curat in padure.

Tot gatind pe ea veau sa va mai spun ca si acasa de foarte multe ori pregatesc copiilor un mic dejun gustos dar si foarte rapid, mult mai rapid decat la plita convenționala.

Imi place materialul din care este facuta pentru ca imi usureaza curatatul, cu o laveta umeda intr-un minut este curata si pregatita pentru a gati din nou. Plus ca este foarte usoara!

Recomand cu mare drag aceasta plita electrica pentru ca este foarte practica si usor de gatit pe ea, indiferent ca doresti sa gatesti acasa sau in natura isi face treaba mult mai bine decat o plita obijnuita. Gasiti aceasta plita la cel mai bun pret AICI!

Caracteristiti

  • Alimentare: 220-240 V
  • Putere: 1500 W
  • Diametru suprafață gătit: 18.5 cm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *