Degresant concentrat Sano Forte Plus

In ficare bucatarie se depune multa grasime fie pe tigaii, aragaz sau cuptor insa vestea buna e ca o sa poti curata toata mizeria depusa cu detergentul degresant concentrat Sano Forte Plus, in mai putin de un minut toata grasimea va disparea. Gasiti acest detergent pentru grasime la cel mai bun pret AICI!

Pentru o bucatarie curata multe gospodine petrec ore intregi in fiecare zi pentru a freca si curata toata mizeria depusa, dar cu aceasta solutie Sano Forte Plus poti curata orice grasime cat de profunda ar fi ea fara prea mult efort, pulverisezi unde este grasime sau arsura lasi un minut si vei vedea cum topeste toata grasimea si suprafata ramane curata fara pic de grasime.

Cu aceasta solutie pot fi curatate chiar si tigaile sau oalele care au grasime sau care sunt arse fara a le afecta intr-un fel, este foarte important sa mai stiti faptul ca nu are miros intepator ca si alte detergente pentru bucatarie care te fac sa nu poti respira din cauza mirosului foarte puternic de substante chimice si care in timp ne poat afecta sanatatea.

Experienta mea cu solutia Sano Forte

Vreau sa va spun ca acesata solutie pentru curatarea grasimilor sau arsurilor Sano Forte Plus este miraculoasa, si va spun de ce este miraculoasa!

Pana sa descopar acest detergent degresant nu pute-am scoate toata grasimea din filtrele de la hota , ma chinuiam si am incercat tot felu de metode pe care le-am gasit pe internet pentru curatarea lor, le-am fiert am folosit tot felu de solutii dar nu iesea toata grasimea asa cum imi doream, degetele tot se lipeau cand le atingeai.

Dintr-o intamplare am cumpart acest produs, eram foarte sigura ca nici aceasta solutie nu va avea efect impotriva grasimii, dar am dorit sa mai fac o incercare.

Pot spune ca am ramas muta cand am dat cu spuma Sano Forte Plus pe toata suprafata filtrelor dupa doua minute iesea aburi si vedeai cu ochii cum topeste toata grasimea, fara sa fac eu ceva, decat dupa ce a scot toata grasimea eu doar sa le limpezesc si sa le pun la loc.

Am ramas surprinsa cand am vazut ca am reusit cu o solutie sa curat toata grasimea fara ca eu sa ma mai chinui sa frec sa le spal si iar sa le frec cu bureti din sarma si fara nici un rezultat, cu aceast degresant cureti toata mizeria din bucatarie fara sa iti mai distrugi mainile.

Cuptorul meu arata mereu ca si cand ar fi nou deoarce dupa ce termin de scos mancarea de la cuptor cand este cald cuptorul dau cu Sano Forte peste tot si las 5 minunte si cu o laveta sterg usor toata grasimea iar cuptorul meu este mereu curat si degrasat. Recomand cu mare incredere acest produs tuturor gospodinelor care nu mai doresc sa piarda ore intregi pe zi pentru a face curat. Il gasiti la un super pret doar AICI!

CARACTERISTICI GENERALE

Forma/Textura Lichid
Utilizat pentru Aragaz , tigaii sau oale
Cantitate 1 l

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *