Jean Paul Gaultier Scandal So Scandal parfum femei bun sau nu?

NEW apa de parfum pentru femei Jean Paul GaultierScandal So Scandal

Noua apa de parfum pentru femei de la Jean Paul Gaultier Scandal So Scandal a fost creata special pentru femeile care au un stil de viata extravagant. Gasiti acest minunat parfum la cel mai bun pret din Romania doar AICI!

Jean Paul Gaultier ne surprinde iar cu noul sau parfum Scandal So Scandal care este dedicat tuturor femeilor care doresc sa iasa in evidenta, prin stil si eleganta.

Parfum Scandal So Scandal pret si pareri!Aroma dulce a florilor de portocal, iasomnie si tuberoza da parfumului senzualitate si un aer elegant demn de o femeie care se respecta si care este dornica de noi aventuri.

Sticluta parfumului chiar ca este scandaloasa datorita picioarelor aurii de femeie care stau intr-o pozitie scandaloasa si provocatoare.

Toate ingredientele care au fost folosite pentru a creea acest parfum Scandal So Scandal au fost culese din gradiana marelui desingner Jean Paul Gaultier unde toate plantele sunt ingrijite cu gingasie.

Experienta mea cu parfumul Scandal So Scandal

Sunt o mare iubitoare de parfumuri de marca, si cum apare unul pe piata imi face mare placere sa il incerc deoarce imi place sa miros mereu bine si sa incerc tot felul de parfumuri de la branduri cunoscute.

Apa de parfum Scandal So Scandal pentru femei de la Jean Paul Gaultier am achizitionat-o chiar a doua zi cand a fost aparut pe piata.

Are un miros placut de iasomie, tuberoza iar nota de baza al acestui parfum este laptele ce ii confera un miros elegant si rafinat.

Din colectia mea de parfumuri pe care o am pot sa spun ca acest parfum Scandal So Scandal este preferatul meu deoarce eu ador foarte mult mirosul de portocala si iasomnie intr-un singur parfum.

Este un parfum persistent cu un miros placut si se potriveste in orice anotimp, iar desingul sticluteti este unul pe masura.

Recomand acest parfum tuturor femeilor care iubesc parfumurile de marca deoarce cu un astfel de parfum mereu va fi in tendinte. Il gasiti la cel mai bun pret doar AICI!

Compozitia parfumului

  • Note varf : floare de portocal
  • Note inima : iasomie, tuberoza
  • Note baza : note de lapte
  • Grupe de parfumuri : florale

Parfum Scandal So Scandal pret si pareri!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *