Sosete exfoliante Parasoftin pentru picioare mai frumoase pareri

Sosete Exfoliante Parasoftin

In urma cu ceva timp aveam calcaile foarte crepate si cu foarte multe bataturi care dureau , pana la un moment in care m-am decis sa incerc sosetele exfoliante Parasoftin . Le-am cautat online si le-am gasit la cel mai bun pret  AICI

Avand in vedere ca, calcaiele sunt foarte solicitate din cauza statului in picioare , ne confruntam de foarte multe ori cu bataturi sau crepaturi ale calcaielor care pot fi foarte dureroase .

Dar cu aceste sosete putem avea cele mai frumoase calcaie , fine , curate dar si foarte catifelate , datorita substantei active sub forma de gel ce contine xtract de miere, extracte din plante dar si sodium lactate, acid salicilic dar si  actus, par, fructul pasiunii, lamaie, struguri si ananas. Ingrediente ce ne ajuta sa avem picioare fine si elegante !

Purtati aceste sosete timp de 60 sau 90 de minute iar pe urma veti clatii foarte bine cu apa si sapun , si veti ramane uimite de eficienta lor si veti vedea cat de bine a curatat si murdaria dintre unghii si conturul unghiilor ceea ce noi nu putem face acasa doar cu o forfecuta sau o pila.

Dar cu aceste sosete putem sa ne curatam picioarele mult mai bine decat la un salon de cosmetica, iar dupa o saptamna veti observa cum incepe sa se duca un strat de piele de pe talpa piciorului , lasand in urma o piele moale si curata ca de bebelus.

Vara picoarele sunt foarte expuse la praf din cauza purtarii a slapilor sau a sandalelor , chiar daca dupa ce ajungem acasa ne spalam si ne dam cu crema , piciorul tot ramane afectat din cauza prafului  fara sa ne dam seama . Iar solutia la aceste probleme este simpla doar purtati aceste sosete parasoftin iar ingredientele active din ele o sa va ajute sa va rezolvati problemele picioarelor!

Ele pot fi purtate si de barbatii care au acesata problema a calcaielor , chiar de la prima utilizare veti ramane uimiti de cat de bine isi fac treaba aceste sosete cu gel de curatare.

In timp ce purtati aceste sosete in picioare  trebuie sa umblati prin casa , ca sa poata fi toata pilea moarta bine inmuiata si substanta sa actioneze in profunzime ! Trebuie sa stiti ca sunt 100% sigure pentru sanatatea noastra si nu au contraindicatii! Daca doresti aceste sosete le poti cumpara de AICI !

Sosete exfoliante Parasoftin pareri forum si reactii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *