Televizor LED Smart Samsung, 80 cm, 32M5502, Full HD la super pret

Televizor LED Smart Samsung

Sunteti interesati de un Televizor LED Smart Samsung  puteti sa va achizitionati unul de : AICI ! In acest articol avem onoare sa sa prezentam un televizor Samsung Smart estrem de bun! Cu o calitate inalta a imaginii Full HD este sincer cel mai bun televizor care poate fi achizitionat la acest pret in Romania! In clipul de mai jos puteti vedea un scurt clip in care o sa vedeti cum se monteaza si cum functioneaza!

Cu o imagine foarte buna si dimensiuni extrem de reduse acest televizor este util si in acelasi timp foarte aspectuos fiind in acelasi timp si un obiect de decor foarte frumos! Are in dotare o telecomanda smart usor de folosit si in acelasi timp foarte intuitiva! 

Poate fi conectat la internet atat prin wifi cat si prin intermediul portului LAN din dotare! Vine la pachet cu unele aplicatii pentru Smart TV preinstalate dar si cu un browser de internet! De asemenea este foarte usor sa va instalati aplicatiile preferate. Toate acestea accetueaza experienta de neuitat pe care va o ofera acest TV. 

Deoarece are atat de multe optiuni si foarte multe porturi in dotare poate fi folosit atat ca si televizor cat si de ce nu pe post de computer! Navigarea pe internet fiind simpla si rapida aveti posibilitatea de ai adauga atat tastatura  cat si mouse!

Specificatii Si Date Tehnice

CARACTERISTICI GENERALE

TipLED
Tip TVSmart TV
Gama2017

AUDIO

Sistem audioStereo
Iesire sunet (RMS)2 x 10W
Caracteristici superioare sunetDolby Digital Plus DTS Codec Multiroom Link Bluetooth Audio

VIDEO

Diagonala ecran (cm)80
Tip displayPlat
RezolutieFull HD
Contrast dinamicMega Contrast
Aspect imagine16:9
Rezolutie ecran (pixeli)1920 x 1080
Caracteristici superioare imaginePicture Engine: HyperReal PQI 600 Micro Dimming Wide Color Enhancer (Plus) PurColor Contrast Enhancer Film Mode Natural Mode Support

TUNER/RECEPTIE/TRANSMISIE

Tuner digitalDVB-T2C
Intrare antenaDa

CARACTERISTICI SPECIALE

Player multimedia integratDa

CONECTORI

Conexiune reteaWi-Fi Integrat
Iesire audio digitala (optica)1
Intrare USB2
Intrare video composite1
Intrari component1
Porturi HDMI3

CARACTERISTICI GENERALE

Compatibil VESA100 x 100
Dimensiuni (W x H x D ) fara stand:730.4 x 433.7 x 55.1 mm
Dimensiuni (W x H x D) cu stand:730.4 x 487.7 x 207.5 mm
Putere consumata65 W
Greutate (Kg):6.2
Accesorii incluseManual de utilizare Telecomanda Cablu alimentare
Caracteristici speciale:USB HID Support Web Browser WiFi Direct Auto Channel Search Teletext (TTX) Auto Power Off Caption (Subtitle) ConnectShare™ (USB 2.0) Instant On Digital Clean View ConnectShare™ (HDD) Extended PVR TV to Mobile – Mirroring Mobile to TV – Mirroring, DLNA Ultra Clean View MBR Support BT HID Support Easy Setup Bluetooth Low Energy Smart View Quad-Core One app Support

Cumparati acest Televizor LED Smart Samsung de : AICI

Televizor LED Smart Samsung

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *