Thierry Mugler Alien apa de parfum pentru femei senzuale

Thierry Mugler Alien apa de parfum pentru femei 

Thierry Mugler Alien este un parfum de inalta calitate si dorit de toate femeile cu un caracter puternic ce isi doresc mereu sa incerce lucruri noi ! Eu l-am cumparat la un pret exceptional de AICI !


Apa de parfum Alien contine note picante si lemnoase , iasomie ce il face sa fie plin de mister si cu un miros puternic ce il face sa fie desprins dintr-o alta lume,un adevarat extraterestru. Chihlimbarul da o impresie dulce si senzuala ce te face sa te simti mereu puternica si increzatoare ! Avand sticla in forma unei pietre pretioase ceea ce il face sa fie atragator si interesant exact cum o sa fii tu dupa ce il porti!

Alien se incadreaza in dorinetle tale cu un miros feminin si dulce ce te face sa radiezi in orice moment , dandu-ti o eleganta ce te ajuta in cucerirea oricui prin mirosul sau oriental ! Insa de la prima pulverizare te imbratiseaza un miros imbietor de senzualtitate ce imbraca pielea oricarei femei in mirosul dorintelor si experientelor noi !

parfumuri de firma ieftine

Compoziție : cihlimbar , casmir , iasomie , lemnoase, arome orientale!

Parerea mea despre Thierry Mugler Alien

In colectia mea de parfumuri am adaugat si acest minunat parfum Alien , dar la prima mea interactiune cu el am ramas surprinsa pentru ca era tot ce mi-am dorit de la un parfum negasind pana acuma ce mi-am dorit ! Desi am mai multe parfumuri asta m-a atras intr-un fel ciudat, un fel pe care nici nu stiu sa-l descriu, fiind un parfum asa cum sa zic de pe alta lume!

Avand mirosul dulce asa cum imi place mie , persistenta lui ma face sa radiez de fericire deoarce ma face sa ma simt mereu fresh si bine dispusa ! Mirosul sau ma insoteste peste tot unde merg atunci cand il port! Mie personal imi da o stare de bine de aceea il recomant cu caldura tuturor doamnelor, dar si domnilor ca doresc sa le faca partenerelor un cadou placut, si mai pui si faptul ca nu este extrem de scump ba mai mult pot spune ca este chiar accesibil !

Daca doresti sa iti achizitionezi un astfel de parfum il cumpara la pret bun de AICI !

Thierry Mugler Alien pareri si recenzie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *