Tutorial instalare forum in Cpanel

Tutorial instalare forum! In urmatorul video o sa va prezint pe scurt cum va puteti instala foarte rapid in doar 5 minute un forum pe site-ul dumneavoastra. In acest scurt video va prezentam cum sa va instalati in forum fie pe pagina de index al site-ului vostru fie in o subpagina! Este extrem de simplu!

tutorial instalare forum

 

 

 In tutorialul de mai sus v-am prezentat foarte pe scurt cum sa va instalati cu un singur click un forum pe site. Si cel mai important lucru este ca nu trebuie sa fiti programator sau designer pentru asta. Deci nu o sa trebuiasca sa cheltuiti bani in plus. Asta in cazul in care dumneavoastra folositi un hosting cu Cpanel. Daca nu stiti ce hosting sa alegeti avem noi o recomandare pentru dumneavoastra : Acest Hosting !

Am ales sa fac un tutorial de instalare a unui forum PHPBB fiind unul dintre cele mai folosite si populare forumuri! Dar urmand pasii prezentati de mine in tutorial o sa puteti sa va instalati orice forum din cele oferite de Softaculous! Procedeul fiind acelasi pentru oricare din ele chiar si instalarea wordpress fiind destul de asemanatoare.

Dupa istalarea propriuzisa o sa trebuiasca sa interveniti la designul forumului. Adica sa va puneti logo-ul dumneavoastra si diferite descrieri sa adaugati categorii si  altele care trebuie sa le faceti dumneavoastra . In limita timpului disponibil o sa incerc sa fac un tutorial si pe aceasta tema!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *