Aparat de masaj Gun Profesional TaoTronics TT-PCA003, 6 capete interschimbabile cu 10 trepte de viteza

Aparatul pentru masaj Gun Profesional TaoTronics TT-PCA003, 6 capete interschimbabile, 10 trepte de viteza este perfect pentru relaxarea muschiilor dupa antrenament si nu numai. Gasiti acest aparat dar si mai multe aparate pentru masaje la cele mai bune preturi doar AICI!

Astazi vreau sa va vorbesc despre un aparat pentru masaj profesional TaoTronics TT-PCA003 care ajuta la relaxarea muschiilor dupa antrenament dar si la eliminarea celulitei.

Aparat de masaj Gun Profesional TaoTronics TT-PCA003 pareri si pret

Acest aparat de masaj Gun Profesional TaoTronics TT-PCA003 poate fi folosit in mai multe moduri pentru a face masaje relaxante datorita celor 6 capuri de specialitate.

Multi oameni simt nevoia de un masaj relaxant din diferite motive si cum ar fi: dureri de spate din cauza saltelei sau din cauza statului prea mult la birou care poate provoca tensiune in zona cervicala, dar si din cauza unor antrenamente cu greutati care pot provoca dureri de musculare sau chiar de coloana.

Cu acest aparat  de masaj daca este folosit de 2 / 3 ori pe saptamana celulita poate fi eliminata dar bineinteles combinat si cu o dieta echilibrata.

Experienta mea si al sotului cu aparatul de masaj Gun Profesional TaoTronics TT-PCA003

Eu si sotul meu am ales acest aparat pentru masaj Gun Profesional TaoTronics TT-PCA003, 6 capete interschimbabile, 10 trepte de viteza pentru a nu mai fi nevoiti sa mergem o data pe saptamna la maseuri.

Sotul meu il foloseste pentru relaxarea coloanei dar si pentru relaxarea muschiilor iar eu il folosesc pentru eliminarea celulitei dar si a grasimii din zona burtii.

Vreau sa va spun ca acest apart de masaj Gun Profesional TaoTronics m-a ajutat sa scap de celulita pe de picioare dar si de burtica pe care nu am reusit sa o elimin numai din dieta.

Eu folosesc acest apart de masaj dimineata dupa ce termin de alegrat pe banda, impreuna cu o crema de masaj acest aparat este umitor, deoarce aspectul pielii este mult mai imbunatatit si mult mai catifelata.

Am reusit in 4 luni sa scap de celulita de pe picioare dar si de burtica, abdomenul meu este mult mai plat si tonifiat datorita masajelor care relaxaeaza pielea cu probleme inestetice.

Eu recomand cu mare drag acest aparat pentru masaj deoarce vei scapa de durerile musculare, spate, coloana dar si de celulita nedorita de doamne. Gasiti acest aparat la cel mai bun pret doar AICI!

Caracteristici

Zona corporala Corp, Maini, Abdomen, Fese, Coapse, Genunchi
Tip dispozitiv wellness Aparat
Tip Electric
Tip utilizare Uz casnic Semiprofesional Profesional
Destinat pentru Masaj Tonifiere
Tip actionare Vibratii Miscare de rotatie
Culoare Negru
Greutate maxima suportata 100 Kg

CARACTERISTICI TEHNICE

Trepte de viteza 10
Numar programe 6

DIMENSIUNI

Lungime 0.39 m
Greutate 2 Kg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *