Set de 2 noptiere cu 2 sertare de dimensiunea de 38 x 28 x 45 cm, alb

Setul de 2 noptiere cu 2 sertare vidaXL pentru dormitor de culoare alba sunt perfecte intr-un dormitor elegant si modern. Gasiti aceste noptiere dar si mai multe modele la cele mai bune preturi doar AICI!

Cu setul de 2 noptiere cu 2 sertare vidaXL poti oferi dormitorului dumneavoastra un aer elegant si un aspect foarte modern.

set de noptiere VidaXL la pret bun

Acest set de 2 noptiere este foarte util si practic datorita faptului ca are si 2 sertare destul de incapatoare pentru lucrurile personale care doriti sa fie mereu la indemana.

Sunt confectionate din lemn de Paulownia si placaj de inalta calitate cu finisaj lacuit ceea ce ofera acestui set de noptiere o eleganta suprema dar si curatarea foarte usoara.

Experienta mea cu setul de noptiere vidaXL

Am ales acest set de 2 noptiere cu 2 sertare de la vidaXL deoarce are 2 sertare destul de incapatoare dar si pentru desing-ul simplu si elegant.

In dormitorul pentru care am ales acest set de doua noptiere peretii sunt argintii, parchetul gri iar mobila este alba si am dorit sa aleg aceste noptiere care sa se potrivesaca intregului decor.

Materialul din care sunt confectionate este foarte rezistent dar si usor de curatat.

Cu aceste noptiere dormitorul pare mult mai elegant decat inainte.

Asa de incantata sunt de acest set de noptiere incat am decis sa mi le pun in dormitorul meu si pe noptierele din dormitorul meu sa le pun in dormitorul pentru musafiri.

Recomand cu mare drag aceste noptiere deoarce sunt de inalta calitate si ofera dormitorului un plus de eleganta. Gasiti acest set dar si mai multe seturi de noptiere la cele mai bune preturi AICI!

Caracteristici

Forma Dreptunghi
Stil Modern
Numar sertare 2
Numar rafturi 1
Stare asamblare Neasamblat
Culoare Alb
Utilizat pentru Dormitor

DETALII MATERIAL

Material Lemn
Esenta lemn Paulovnia
Tip fronturi Lemn stratificat
Material feronerie Metal

DIMENSIUNI

Inaltime 45 cm
Latime 28 cm
Adancime 38 cm
Finisaj Lacuit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *