Aparat pentru paste si taitei ReTaste bun sau nu? pret si pareri

Aparat din inox pentru prepararea pastelor si al taiteilor de casa

Vrei sa ii surprinzi pe cei dragi cu paste sau lagsana? Cu aparatul din inox pentru paste și tăiței din gama ReTaste poti pregati chiar la tine acasa cele mai fine si delicioase paste, foi pentru lasagna sau taietei pentru supe. Gasiti acest aparat la cel mai bun pret AICI!

Aparatul din inox pentru paste si taitei din gama ReTaste este ideal pentru iubiitorii de paste care doresc sa savureze gustul Italian facut la ei acasa pentru ca nimic nu se compara cu pasta proaspat facuta in casa. Pastele cumparate din hipermarket nu o sa aiba niciodata gustul pastelor artigiane facute in gospodariile din Italia insa poti sa le faci tu acasa.

Aparat din inox pentru paste și tăiței, ReTaste

Poti realiza cele mai perfecte foi pentru lagsana sau taitei fini taranesti pentru supe sau ciorbe ca la bunica acasa.

Grosimea aluatului este de 15 mm asta insemand ca pastele dumneavoastra vor iesi fix ca cele din Italia pentru a va bucura de gustul perfect.

Aparatul este confectionat din inox de inalta calitate ceea ce ii asigura o durabilitate indelungata astfel incat va puteti bucura multi ani facand pastele preferate cu aer Italian. Iar avand in vedere ca pretul acestui aparat este mai mult decat decent investitia in el se amortizeaza in cateva saptamani daca esti iubitor de paste!

Experienta mea cu aparatul pentru paste din gama ReTaste

Mie imi place sa fac vacantele in Italia datorita mancarurilor care se gasesc acolo si mai ales al pastelor, dar cum nu sunt in vacanta 12 luni ci doar 2 luni pe an am preferat sa imi achizitionez aparatul din inox pentru paste și tăiței din gama Retaste pentru a prepara cele mai bune paste Italiene la mine acasa care sa si aiba gust ca cele din restaurantele din Italia.

Am ramas masca de calitatea acestui aparat in comparatie cu cele pe care le aveam inainte cumparate din magazine care fie nu mergeau bine , fie nu scoteau pasta dreapta sau cate alte probleme mecanice. Insa acest aparat de taietei de la Aloshop desi este la acelasi pret ca si cele din magazine este de o calitate superioara!

Sa nu duc dorul pastelor din Italia, de doua ori pe saptamana imi prepar aluatul pentru paste si pregatesc pentru intreaga familie ceea mai buna lasagna si paste carbonara.

Aparatul pentru paste si taieti are trei forme deosebite si perfecte pentru a prepara foi de lagsana, taitei fini pentru supe sau ciorbe dar si o forma pentru spaghete sau macaroane depinde ce doresti sa faci.

Are un maner de rotire dar si o clema pentru a fixa aparatul pe blatul de bucatarie astfel incat usureaza pregatirea pastelor.

Recomand cu mare drag acest aparat pentru paste si taieti din gama ReTaste deoarce poti pregati cele mai bune paste de casa in bucataria ta cu ingrediente de buna calitate.

Eu pe piata nu am gasit spaghete sau foi pentru lagsana dar nici taieti care sa aiba gustul celor din Italia, Insa am rezolvat problema cu acest minunat aparat si am reusit sa imi fac cele mai bune paste. Gasiti acest aparat la cel mai bun pret din Romania doar AICI!

Caracteristici

  • Dimensiuni: 21 x 19.5 x 13.5
  • Grosime aluat: 15 mm
  • Material: inox

Aparat din inox pentru paste și tăiței, ReTaste

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *