Pila electrica Menthogel PediCare ReVive buna sau nu? pret si pareri

Pila electrica Menthogel PediCare din gama ReVive

Te confrunti cu bataturi si pielea ingrosata pe talpa si calcaiul picioarelor? Cu pila electrica Menthogel PediCare din gama ReVive poti uita de pielea moarta si inestetica ale picioarelor. Gasiti aceasta pila la cel mai bun pret doar AICI!

Vreau sa va povestesc putin despre pila electrica Menthogel de la AloShop din gama ReVive deoarce stiu ca multe femei au probleme cu bataturile si pielea de la picioare intarita din diferite motive.

Pilă electrică Menthogel PediCare Revive pareri pret si recenzie

De cele mai multe ori bataturile si pielea moarta apare atunci cand stai prea mult in picioare in fiecare zi. Iar prin prisma meseriei multe femei stau in picioare 8 sau mai multe ore pe zi.

Bataturile din talpa piciorului si de la degete sunt foarte dureroase dar si inestetice, piciorul nu mai are pielea fina si catifelata cum ar trebui sa fie la o doamna.

Pila Electrica Menthogel este perfecta deoarce poate fi folosita si pe pielea uscata dar si umeda lasand-o fina si catifelata. Plus de asta este mult mai ieftina fata de cele promovate la TV insa la fel de eficienta daca nu chiar mai buna.

Eu pana sa incerc aceasta pila de la AloShop am incercat foarte multe pile dar si creme pentru picioare, va spun sincer ca nu au avut efectul acela care sa ma uimeasca in senul sa scap de tot de toate problemele.

Aceasta pila electrica Menthogel PediCare o folosesc de aproape 4 luni si sunt super multumita pentru ca am scapat foarte usor de pielea aspra dar si de toate bataturile si de pielea ingrosata de pe degete dar si calcaie.

Este suficient sa o folosesti o data pe saptamana iar piciorul va arata perfect ca al vedetelor care isi fac tratamente in saloanele de cosmetica. Defapt pila asta poate fi folosita cu succes in saloane.

Eu stau mult in picioare in fiecare zi, iar cu anii, au inceput sa imi aparata cate o batatura, o piele ingrosata iar picioarele mele incepeau sa arate tot mai urat.

Picioarele trebuie ingrijite indiferent de varsta pentru ca eu consider ca o femeie trebuie sa se respecte si sa se rasfate.

Femeile din familia mea si toate prietenele mele folosesc acesta pila electrica pentru calcaie deoarce reusesc sa isi ingrijeasca acasa picioarele fara prea mult efort. Defapt mie mi-a recomandat-o o verisoara.

Recomand cu mare drag aceasta pila electrica Menthogel PediCare de la AloShop tuturor doamnelor dar si domnilor care au probleme cu pielea inestetica de la picioare. Gasiti aceasta pila la cel mai bun pret AICI!

Produsul conține:

  • 1 x pila electrică
  • 2 x capete interschimbabile
  • Pila functioneaza cu doua baterii AA

Pilă electrică Menthogel PediCare Revive pareri pret si recenzie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *