Este util setul de cutite ARCOS Maitre? Taie bine? pret si pareri

Set de cutite ARCOS Maitre pentru bucatarie din otel

Pentru a fi in trend cu cei mai mari chefi trebuie sa nu iti lipseasca din bucatarie setul de cutite de la ARCOS Maitre cu 6 piese: Cutitul Bucatarului 215mm+ Cutit pentru Paine 210mm+ Cutit Santoku 170mm+ Cutit de Bucatarie 150mm+ Cutit pentru Legume si Fructe 105mm+ Cutit pentru Decojit 80mm, dovedeste ca poti fi chef chiar la tine acasa cu cele mai perfecte preparte fine dining. Puteti gasi acest set de cutite ar si multe altele la cel mai bun pret din Romania doar : AICI!

Cu ajutorul cutitelor de bucatarie de la Arcos profesionale poti sa surprinzi pe cei dragi cu cele mai fine preparate ca si cand ar fi pregatite de cei mai mari bucatari din Paris.

Cutitul bucatarului este cel mai util in orice bucatarie deoarce este un mutifuncional care poate fi folosit de cei mai mari bucatari sau chiar de amatorii care doresc sa se perfectioneze in  tocarea legumelor sau felierea orcarei tip de carne.

Cutitul cu lama foarte bine ascutita este perfect pentru prepararea unor mancaruri foarte delicioase din Asia, surprinde-i pe cei dragi cu preparatele lor preferate asiatice.

Iar cel cu lama zimtata este cel mai potrivit pentru taierea painii ca si la brutarie indiferent ca are o crusta crocanta sau dura.

Cutitul cu lama fina dar puternica este cel mai potrivit pentru portionarea oricarei tip de carne dar poate fi folosit la orice in bucatarie.

Cutitul pentru legume si fructe este perfect pentru maruntirea dar si taierea lor dupa buna preferinta.

Cel mai intresant este cutitul de decojit ,are lama perfecta pentru o curatare cat mai subtire a fructelor sau la legumelor.

Experienta mea cu cutitele ARCOS

Avand in vedere ca mie imi place sa gatesc foarte mult imi trebuie si cutie pe masura cerintelor mele.

De aceea m-am gandit ca cele mai bune cutite ar fi de la ARCOS Maitre cu 6 piese, acest set contine absolut toate cutitele de care am nevoie pentru preparatele sofisticate care imi place sa le gasesc.

Pot sa va spun despre acest set ca il folosesc de 2 ani in continuu si taie la fel de bine ca si cand ar fi noi. Bineinteles le mai ascutesc din cand in cand!

Imi place foarte mult faptul ca imi pot surprinde familia cu preparate fine dining deoarce aceste cutite ma ajuta sa tai sau sa maruntesc asa cum imi doresc pentru a realiza farfuria perfecta. Cu ajutorul lor totul este mai rapid si usor acum nu ma mai chinui sa tai ingredientele!

Recomand cu mare incredere acest acest de cutie indiferent ca esti bucatar profesionist sau amator deoarce sunt cele mai potrivite in oricare bucatarie. Gasesti acest set la cel mai bun pret doar AICI!

CARACTERISTICI GENERALE A ACESTUI SET DE CUTITE

Tip produsSet
TipUniversal
MaterialOtel
CuloareNegru/Inox

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *