Lenjerie pat Jacquard pentru confort suprem buna sau nu? pret si pareri

Lenjerie de pat Jacquard din matase si bumbac

Pentru a da dormitorului dumneavoastra un aspect nobil este foarte important si cu ce imbracam patul, de aceea cea mai buna solutie este o lenjerie de pat din matase si bumbac,iar setul de la  Jacquard, 2 persoane, 4 Piese, 245X250 cm, dae2605, este ceea ce trebuie sa va simtiti ca  adevarati regii si regine in propriul dormitor. Acest set poate fi gasit la super pret exclusiv AICI!

Mereu o lenjerie de pat potrivita va da dormitorului un aspect elegant si modern indiferent de cum este decorat dormitorul.

Lenjerie de pat Jacquard recenzie pret si pareri

Este foarte important materialul din care este confectionata lenjeria patului in care dormiti. Iar  pentru un plus de relaxare acesta lenjerie de pat este produsa 100% din materiale naturale;  cearceaf si pilota sunt din matase naturala 100%, cearceaful de pat este din bumbac 100%, patru fete de perna din bumbac 100% si matase naturala.

Matasea este cel mai delicat material deoarce provine din din interiorul coconului viermelui de matase practic este o minune a naturii de o finete si delicatete unice.

Este bine de stiut faptul ca poate fi spalata manuala sau chiar la masina de spalat rufe , numai ca termperatura apei nu trebuie sa depaseasca de 40°C.

Experienta mea despre aceasta lenjerie din bumbac si matase

Somnul pentru mine este foarte important si relaxant , de aceea am dorit sa aleg o lenjerie de pat din materiale naturale pentru a ma simtii cat mai bine in timpul somnului. Cu ajutorul lenjeriei de pat Jacquard am reusit sa dau dormitorului un aspect elegant! Ceea ce ma face sa ma simt ca o adevarat printesa chiar la mine in dormitor.

Dupa o noapte dorminata in acesteasta lenjerie ma simt fresh si reusesc intodeauna sa ma trezesc plina de viata! Iar daca dimineata incepe bine toata ziua mea este buna! Ceea ce pentru mine este foarte important deoarece imi imbunatateste calitatea vietii!

Ador aceasta lenjerie prin simplul fapt ca se spala foarte usor la masina de spalat rufe si mereu are un aspect nou si delicat. Recomand cu mare incredere aceasta lenjerie. Gasiti mai multe modele la cele mai bune preturi AICI!

CARACTERISTICI LENJERIE Jacquard

Tip produsSet
Numar piese/set4
Pentru2 persoane
CuloareMulticolor
MaterialBumbac Matase
ImprimeuCu model

DIMENSIUNI

Dimensiuni cearceaf (cm)200 x 230
Dimensiuni husa pilota (cm)245 x 250
Dimensiuni husa perna (cm)50 x 70

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *