Aspirator cu sac 700 W ReFresh de la Aloshop pret si pareri

Aspirator cu sac ReFresh de la Aloshop bun sau nu? pret si pareri

Aspirator cu sac, 700 W din gama ReFresh

Aspiratorul cu sac, 700 W din gama ReFresh este un aspirator usor de manevrat dar si cu o capacitate mare de aspirare, astfel incat casa dumneavoastra va fi mereu fara scame sau alte mizerii. Gasiti acest aspirator la cel mai bun pret doar AICI!

Cei de la AloShop sau gandit sa inventeze un aspirator de 700W cu sac din material textil cu o capacitate de 3 litri, pentru a putea aspira de mai multe ori in toata casa fara sa fiti nevoiti sa curatati sacul dupa fiecare utilizare.

Aspirator cu sac 700 W ReFresh de la Aloshop pret si pareri

Cablul de alimentare are dimensiunea de 3,8 m astfel incat nu mai sunteti nevoiti sa folositi mereu un prelungitor pentru ca nu ajunge cablu prin toata casa.

Filtru este de calitate superioara HEPA 12 care are puterea de retinerea impuritatilor din aer.

Tija aspiratorului impreuna cu motorul de mare putere asigura aspirarea pe care o doresti astfel incat casa va fi mereu curata.

Experienta mea cu aspiratorul cu sac din gama ReFresh

Eu nu eram incantata de astfel de aspiratoare cu sac deoarce in trecut cate aspiratoare am avut nu imi placea cum aspirau iar sacul trebuia curatat dupa fiecare utilizare.

Dar vreau sa va spun ca pararea mi-am schimbat-o atunci cand am primit cadou de la prietenele mele acest aspirator cu sac 700 W din gama ReFresh.

Am ramasa surprinsa cand am vazut ca pe covoare nu ramane nici o scama sau urme de praf.

Sacul aspiratorului este dintr-un material de calitate si nu necesita curatare dupa fiecare utilizare.

Aspiratorul are o greutate foarte redusa astfel incat imi este foarte usor sa aspir in fiecare zi, pentru ca il pot manevra cum doresc eu.

Sacul fiind confectionat din material textil este foarte usor de curatat atunci cand este plin, nu se rupe asa usor cum se intampla la aspiratoarele cu saci din carton.

Vreau sa va mai spun ca, cablul este destul de lung incat sa pot aprira in living si in bucatarie fara sa imi fac probleme ca am nevoie de prelungitor.

Sunt foarte multumita de acest aspirator cu sac din gama ReFresh pentru ca este peste asteptarile mele. Recomand cu mare drag acest aspirator tuturor gospodinelor care vor sa isi aspire casa ca la carte. Gasiti acest produs la cel mai bun pret AICI!

Caracteristici

  • Putere: 700W
  • Putere de absorbție: 170W
  • Material tijă telescopică: metal
  • Capacitate sac textil: 3 litri
  • Tip filtru hepa: 12
  • Lungime cablu: 5 metri
  • Nivel de zgomot: 76 db
  • Clasă energetică: A

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *