Purificator de aer pe baza de ozon Imunofix

Purificator Ozon Imunofix Multifunctional bun sau nu? pret si pareri

Purificator cu Ozon Multifunctional Imunofix Inlaturare Virusii,Bacterii,Microbi ,Purificare Si Curatare Apa,Aer Alimente, Fructe Si Legume

Acest dispozitiv de purificare cu ozon multifunctional Imunofix,  pentru inlaturarea virusurilor, a bacterii, microbilor, purificare si curatare de apa, aer, alimente , fructe si legume, pune sanatatea ta dar si al familiei pe primul loc. Gasiti acest aparat dar si mai multe modele la cele mai bune preturi din Romania doar AICI!

Purificatorul Imunofix a fost creat special pe baza unei tehnologii unice e dezinfectare si purificare moleculara.

Purificator de aer pe baza de ozon Imunofix

Reactie de oxidare moleculara elimina din aer virusurile, bacteriile si microparticulele nocive care ne pot afecta sanatatea in timp.

Purificatorul multifunctional Imunofix are puterea de a elimina  bacterii, virusuri, alergeni, mucegai, ciuperci, toxine, poluare, smog, fum, mirosuri, hormoni, pesticide, acarieni, chimicale, clor, daunatori, impuritati care corpul nu se poate obijnuii cu acesti paraziti.

Are puterea de a purifica aerul, apa, carnea, legumele, fructele, spatiile de locuit, de studiu dar si de lucru.

Este foarte util acest dispozitiv deoarce ajuta la purificarea chimicalelor din alimente astfel incat va puteti bucura de o hrana sanatoasa.

Cu ajutorul acestui aparat de purificare putem elimina bacterile, hormonii si parazitii din alimente astfel incat ficatul dumneavoastra va functiona in parametrii normali.

Este foarte important in dormitor dar nu numai, sa fie aerul purificat sa va odihniti bine si sa respirati mereu aer curat si purificat.

Avantajele acestui aparat cu Ozon ImunoFix

  • Scade riscul de reactii alergice si alergii
  • Eliminarea durerilor reumatice si ofera rezultate incredibile in eliminarea insomniilor
  • Eficient in tratarea acneei si a altor afectiuni dermatologice
  • Alunga rozatoarele, elimina insectele si bacteriile
  • Usureaza procesul de slabire si favorizeaza scaderea in greutate
  • Purifica aerul prin eliminarea noxelor, virusurilor, bacteriilor, metalelor grele si a mirosurilor neplacute
  • Dezinfectaza legumelor si fructelor pe care le consumam in fiecare zi

Dezavantaje

  • Cablu destul de scurt

Experienta mea cu acest purificator cu Ozon Imunofix

Mi-am achizitionat 2 astfel de purificatoare cu ozon multifunctional Imunofix unul sa il folosesc in camere iar altul sa il folosesc in bucatarie pentru alimente.

Aparatul de purificare vine cu accesoriile care va vor ajuta sa purificati apa sau alimentele.

Eu folosesc acest purificator cu Ozon Imunofix de aproximativ 7 luni si sunt foarte multumita pentru ca aerul din casa mea este usor de respirat, nu mai este greu ca si atunci cand nu aveam acest aparat.

De cand il folosesc pot respira mult mai usor si imi da mereu o starea buna.

Cand plec la cumparaturi sau la birou imi programez acest purificator in bucatarie dar si in dormitor pentru o perioada de 30 minute, il poti programa in functie de nevoie dar si de incapere.

Eu nu il folosesc mai mult de o data pe sapatamana pentru ca nu este necesar.

Poate fi programat de la 5 minute pana la 60 minute in functie de nevoie, acuma depinde de cum doriti dumneavoastra, daca o faceti o data pe saptamana ar fi bine sa mearga timp de o ora, iar daca il folositi de 2 sau 3 ori pe saptamana poate merge si doar 10/15 minute.

Mie imi place foarte mult acest purificator deoarce aerul din intreaga casa este mult mai respirabil si un miros placut in fiecare zi.

Vreau sa va mai spun ca dupa ce puneti acest aparat in priza trebuie inchise geamurile iar dupa ce isi termina timpul de functionare trebuie sa aerisiti incaparea.

Recomand cu mare drag acest purificator de aer pentru ca sanatatea trebuie sa fie pe primul lor. Gasiti acest aparat la cel mai bun pret doar AICI!

Caracteristici

Utilizare Rezidential Comercial
Productie ozon 400
Concentratie 15 – 25 Mg / L
Material carcasa Aluminiu
Putere 8 W
Functii Dezinfectare Afisaj LED Sterilizare Ozon
Recomandat pentru incaperi pana la 100 m²
Culoare Alb

DIMENSIUNI

Lungime 25.5 cm
Latime 210 mm
Inaltime 265 mm
Greutate 1 Kg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *