Aspirator fara fir Cleanmaxx Cyclone Plus ReFresh

Aspiratorul fara fir Cleanmaxx Cyclone Plus din gama ReFresh este foarte flexibil si usor de utilizat in interiorul dar si exteriorul casei. Gasiti acest aspirator vertical la cel mai bun pret din Romania doar AICI!

Acest aspirator fara fir poate fi folosit atata pe pardosele cat si ca aspirator de mana pentru indepartarea firimiturile sau al prafului de pe masa, canapele, tapiteriile masinilor, scaune etc.

Aspirator Cleanmaxx Cyclone Plus pareri recenzie si pretEste de mare folos intr-o gospodarie mai ales atunci cand se face curatenie generala deoarce Cleanmaxx Cyclone Plus nu are fir si este foarte usor de manevrat in toata casa fara sa fiti nevoiti sa aveti prin apropiere o priza iar bateria tine suficient incat sa cureti toata casa.

Aspiratorul din gama ReFresh fara fir functioneaza pe baza unei baterii reîncărcabile astfel incat va puteti bucura de aproximativ 4 – 5 ore de aspirat incontinuu fara sa va mai ingrijorati ca nu o sa ajungeti sa aspirati in locurile mai indepartate de priza sau ca trebuie sa folositi prelungitoare lungi. 

Experienta mea cu aspiratorul Cleanmaxx Cyclone Plus

 Inainte sa imi achizitionez acest aspirator fara fir Cleanmaxx Cyclone Plus din gama ReFresh aveam un aspirator obisnuit care functiona doar pe covoare sau pardoseala.

Aspiratorul pe care il aveam inainte era foarte mare si imi era foarte greu sa aspir pe scarile din casa sau balcoanele deoarce nu aveam nici o priza prin apropiere, iar de cele mai multe ori eram nevoita sa folosesc o matura pentru a face curat, iar matura mai mult praf face decat il aduna sau sa umblu cu prelungitoare greoaie care mereu se incalceau.

Am ales acest asiprator fara fir deoarce pot sa il folosesc in mai multe moduri, sa aspir covoarele si pardoseala, sa curat toata mizeria si praful de pe masa sau blatul de la bucatarie, sa imi curat si tapiteria masinii , sa aspir in foisor, este foarte practic si usor de utilizat.

Vine la pachet cu foarte multe accesorii de aspirare pentru toate tipurile de suprafete.

De cand folosesc acest aspirator in casa mea nu mai exista nici un fir de praf sau firimituri deoarce imi este foarte usor sa curat murdaria nedorita foarte repede, nu mai sunt nevoita sa stau cu cabluri intinse prin toata casa pentru a aspira sau sa fiu prin apropierea unei prize atunci cand doresc sa aspir.

Recomand tutror acest aspirator pentru ca este foarte practic si util intr-o gospodarie unde praful si mizeria nu are loc. Gasiti acest produs la cel mai bun pret doar AICI!

Informații tehnice

  • Capacitate recipient: 300 ml
  • Baterie reîncărcabilă: 14.8V
  • încărcare la capacitate maximă în aproximativ 4 – 5 ore
  • durata medie de operare este de 15 – 18 minute

Aspirator Cleanmaxx Cyclone Plus pareri recenzie si pret

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *