Storcator de fructe Royalty Power Juicer ReTaste

Bucura-te alaturi de familie de cele mai sanatoase si gustoase sucuri naturale din fructele preferate cu storcatorul de fructe Royalty Power Juicer din gama ReTaste chiar in bucataria ta. Gasiti acest storcator la cel mai bun pret AICI!

Royalty Power Juicer storvator de fructe pret recenzie si pareriCu Royalty Power Juicer poti pregati cele mai sanatoase sucuri care sunt pline de vitamine fara zaharuri sau arome artificiale.

Cu acest storcator de fructe din gama ReTaste iti vei pregati cel mai sanatos si proaspat suc din  fructe sau legume care sunt foarte bogate in vitamine si  substanțe nutritive de care organismul are nevoie pentru un plus de energie.

Este potrivit pentru familiile care doresc sa aiba un stil de viata sanatos si care nu doresc sa cumpere sucuri din comert care sunt pline de chimicale dar si de foarte mult zahar, iar consumate in fiecare zi pot duce la obezitate sau alte boli.

Royalty Power Juicer are o putere de 850 W astfel incat stoarce foarte repede si eficient fructele dar si legumele.

Are doua trepte de viteza de procesare pentru fructe sau legume moi si pentru cele tari.

Storcatorul ReTaste stoarce fructele si legumele fara sa le distruga textura.

Recipientul in care sucul este colectat are o capacitate de 600 ml astfel incat toata familia va bea sucul proaspat stors.

Storcatorul se curata si se spala foarte usor, compartimentele detasabile pot fi spalate la masina de spalat vase.

Experienta mea cu storcatorul ReTaste

Eu ador sucurile mai ales daca sunt stoarse fructele cand sunt proaspete, pentru a bea in fiecare zi un pahar de suc plin de vitamine mi-am achizitionat storcatorul de fructe Royalty Power Juicer din gama ReTaste.

Cumparam din comert suc natural in fiecare zi dar am ajuns la concluzia ca chiar daca scrie pe eticheta ca este natural de fapt nu este asa, mai sunt adaugate si alte chimicale si coloranti artificiali.

Vreau sa va spun ca de cand imi storc eu fructele in casa si beau in fiecare zi cate un pahar am reusit sa dau si cateva kg jos, ceea ce cu sucul baut din comert nu reuseam deoarce este plin de zahar adaugat.

Imi place storcatorul Royalty Power Juicer deoarce se curata foarte usor dupa fiecare utilizare iar compratimentele care sunt detasabile le spal la masina de spalat vase.

De cand beau suc natural facut in casa pot spune ca duc un stil de viata mult mai sanatos si imi iau din fructele sau legumele stoarse toata energia de care am nevoie in fiecare zi.

Este potrivit pentru toate familile care doresc sa bea sus sanatos dar si foarte gustos. Gasiti acest storcator la cel mai bun pret din Romania doar Aici!

Specificații produs:

  • Putere: 850 W
  • Alimentare: 220-240 V

Produsul conține:

  • 1 x unitate centrală 
  • 1 x împingător
  • 1 x capac transparent
  • 1 x sită
  • 1 x recipient pentru pulpă 1000 ml
  • 1 x cană de suc 600 ml

Royalty Power Juicer storvator de fructe pret recenzie si pareri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *