Cuier Giulia mixt cu oglinda din pal

Daca holul casei dumneavoastra este prea mic si nu aveti unde sa va depozitati papucii si hainele , puteti alege un Cuier Giulia cu Oglinda + MIXT – Pal care va poate fi de mare folos pentru depozitarea hainelor dar si a papucilor fara sa va mai impiedicati ori de cate ori sunteti pe hol de  lucruri imprastiate . Gasesti acest cuier dar si multe alte modele la cele mai bune preturi din Romania chiar AICI!

Intr-un hol este foarte elegant si frumos sa aveti un cuier in care pot fi depozitate lucrurile necesare si utile astfel incat sa fie mereu la indemana ,  iar cand sunteti prea ocupati si nu aveti timp sa cautati o percehe de papuci, o poseta sau chiar pelerina de ploaie , este mult mai usor sa ai toate aceste lucruri intr-un singur loc iar un astfel de cuier este solutia ideala. 

Daca sunteti in varsta si poate nu mai aveti aceea energie ca si la tinerete acest cuier are incorporat un scaunel in care va puteti aseza in timp ce va incaltati , fara a mai fi nevoiti sa stati in picioare pentru a va incalta sau sa va aduceti un scaun din alta parte. 

Cuier Giulia cu Oglinda + MIXT – Pal mai contine si un dulapior incapator unde pot fi asezate haine sau alte lucruri pe care le doriti sa va fie mai aproape de iesire. 

Are trei sertare care sunt foarte utile pentru depozitarea incaltamintelor fara sa le mai tineti la vedere.

Mai contine un sertar micut in care pot fi depozitate cremele pentru intretinerea papucilor, limba pentru papuci sau alte lucruri la alegere in functie de necesetatile fiecaruia. 

Are o oglinda unde va puteti aranja ori de cate ori iesti din casa , sau doar sa va priviti daca sunteti OK, oglinda conferindu-i o eleganta aparte .

Cele 4 agatatoare pentru haine vor fi de mare folos pentru musafiri sau chiar pentru dumneavoastra pentru agatarea gecilor sau al pieptarelor.

CARACTERISTICI SI DATE GENERALE

Tip cuier Modular
Stil Modern
Utilizat pentru Hol
Culoare Stejar ferrara

DETALII MATERIAL

Material PAL

DIMENSIUNI

Inaltime 193 cm
Lungime 212 cm
Latime 31 cm

Experienta mea cu acest cuier elegant

Am ales acest cuier Giulia cu Oglinda + MIXT – Pal 16 mm FERARA in primul rand ca are tot ce mi-am dorit, atat sertare pentru papuci, un dulap pentru haine, o polita de depozitare si nu in ultimul rand o oglinda.

Eu am holul destul de mare dar nu am dorit sa il umplu cu ceva deoarce am dorit sa fie mereu gol, dar nu a fost asa , pentru ca mereu erau papuci imprastiati si haine etc.

Cand am vazut ca mereu pe hol erau haine si papuci imprastiate ma apucau totii nervii deoarce parea ca mereu este mizerie si ca totul pare o dezordine de nedescris, pana cand m-am decis sa aleg un cuier pentru depozitarea tuturor lucruriloe care se tine pe hol.  Iar acesta a fost alegerea perfecta pentru holul meu atat din punctul de vedere a dimensiunilor, a culorii dar si a accesoriilor incluse.

Va pot spune despre acest cuier ca imi este foarte util deoarce holul este mereu liber si curat fara sa ma mai impiedec de papuci sau haine. E foarte simplu sa te incalti avand acel scaunel comfortabil, hainele sunt mereu la indemana si este si elegant. In plus pretul il recomanda fiind destul de accesibil.

 Il recomand cu mare drag tuturor doamnelor care nu suporta dezordinea . Il gasesti la cel mai bun pret din Romania doar AICI!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *