Soldat pentru baie din pal vopsit lucios cu 4 usi si un seltar

Indiferent de cat de mica este baie dumneavoastra un dulapior ori cat de mic ar fi el trebuie sa fie de nelipsit din baie, deoarce puteti aseza multe lucrui pentru igiena personala care nu vor mai sta la vedere mereu,pot fi asezate chiar prosoapele pentru dus care pot fi accesibile in orice moment. Dulapul pentru baie Mdf vopsit lucios ,cu 4 usi si un sertar este foarte util si destul de spatios pentru depozitare. Gasesti astfel de dulapuri la cel mai bun pret din Romania doar AICI !

Daca doresti sa ai o baie eleganta si nu stii cum sa o mai decorezi, solutia perfecta este un Dulap de Baie din Mdf vopsit lucios, cu 4 usi si un sertar care va da baii un aspect modern si elegant.

Baia este locul in care ne relaxam ori de cate ori venim de la munca dupa o zi grea si obositoare, iar cand esti obosit dupa o zi de munca grea de cele mai multe ori doresti ca si toate lucrurile sa iti fie la indemana pentru a face o baie relaxanta, pentru a avea acest confort este necesar un dulap pentru baie, in care pot fi toate lucrurile intr-un singur loc fara a mai fi nevoiti sa umblati prin toata casa sa cautati prosoape, sampoane , creme de dus etc.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Dulap
Tip dulap Standard
Tip montare De sine statator
Numar usi 4
Numar rafturi 3
Numar sertare 1
Material MDF PAL
Caracteristici cheie Picioare cromate Fabricat in Romania Manere aluminiu
Finisaj Lucios
Culoare Alb
Stare asamblare Asamblat
Continut pachet 1 x Dulap baie

DIMENSIUNI

Inaltime 1900 mm
Lungime 500 mm
Adancime 350 mm

 

Experienta mea cu soldatul de baie

Eu am ales acest Soldat pentru Baie Mdf vopsit lucios ,cu 4 usi si un sertar deoarce eu nu suport sa imi tin toate produsele de curatenie inghiesuite si la vedere, o baie trebuie sa fie cat mai libera fara prea multe lucruri personale tinute in vazul tuturor.

De cand am acest dulap util imi depozitez si sarurile pentru baie, gelurile de dus dar si prosoapele pentru corp, imi este mult mai usor sa le am pe toate intr-un singur loc deoarce stiu de unde sa le iau cat as zice peste.

Pe cat este de util un astfel de dulap in baie tot pe atata este si de elegant si modern , toate prietenele mele ma intreaba daca mi-am renovat baia nefiind obijnuite cu un astfel de mobilier in baia mea, de cand au vazut la mine cat imi este de util si prietenele mele au achizitionat un astfel de dulap. Il recomand cu mare drag deoarce este un dulap util si comod, il gasiti la cel mai bun pret doar AICI!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *