Robinet electric instant MAXXMEE WARM cu afisaj bun sau nu? pareri

Robinet electric instant cu afisaj MAXXMEE WARM

Robinetul electric instant cu afisaj MAXXMEE WARM este ideal pentru gospodariile unde apa calda lipseste. Gasiti acest robinet la cel mai bun pret doar AICI!

Cei de la AloShop sau gandit sa inventeze un robinetelectric instant cu afisaj si anume MAXXMEE WARM pentru garaje, bucatarii si alte anexe unde apa calda lipseste.

Este perfect si pentru persoanele care doresc sa se relaxere la aer curat pe un munte intr-un camping unde la fel apa calda nu exista.

MAXXMEE WARM de la Aloshop pareri pret si review

Robinetul electric MAXXMEE WARM este confectionat din otelinoxidabil foarte rezistent la zgarieturi dar si la uzura zilinca.

Robinetul dispune de doua atasamente : de un robinet standard si de unul foarte flexibil cu rotire de 360°C astfel incat poti sta comod in timpul spalatului de vase sau spalatului pe maini.

Experienta mea cu robinetul electric MAXXMEE WARM

Am decis sa imi achiztionez acest robinetelectric instant cu afisaj MAXXMEE WARM din gama ReLax deoarce am o anexa cu bucatarie si un mic garaj langa casa unde nu am sura de apa calda.

Acest robinet cu incalzire imi este de mare ajutor in gospodaria mea pentru ca am mereu apa calda la anexa dar si la garaj.

Imi este mult mai usor cu apa calda la garaj deoarce soltul meu mai lucreaza la masina si va dati seama cat de tare se murdareste pe mani cu tot felul de uleiuri, inainte se spala in casa iar chiuveta de la baie era un dezastru imi trebuia 5 minte sa o pot curata de vaselina si ulei, si de cele mai multe ori arata de parca nu am spalat-o chiar daca era curata. In plus nu mai exista riscul sa atinga ceva prin casa cu mainile murdare!

Ce imi place cel mai mult la acest robinet electric este faptul ca nu este sensibil la murdarie si la zgarieturi dar si faptul ca imi indica temperatura apei si o poti regla in functie de cum doresti astfel incat eviti sa te arzi.

Se poate monta de cate oricine nu este nevoie de un instalator pentru ca montajul este foarte simplu si rapid. Fiind o solutie plug and play.

Recomand cu mare incredere acest robinet MAXXMEE WARM tuturor persoanelor care au anexe fara apa calda, pentru ca acest robinet nu creste consumul de energie electrica, este foarte economic si practic, avand in vedere ca apa calda vine in doar 2 secunde te poti bucura in orice moment de multa apa calda sau fierbinte. Gasiti acest robinet la cel mai bun pret din Romania doar AICI!

Caracteristici

  • Putere: 3300W
  • Presiune de apă: 0, 04 – 0,5 Mpa (1,65-5,6 litri / min)
  • Gradul de protecție al carcasei: IPX4
  • Tensiune: 220-240V 50/60 Hz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *