Placa de par Philips MoistureProtect HP8372/00 profesionala !

Placa de indreptat parul Philips MoistureProtect HP8372/00

Philips MoistureProtect HP8372/00 este o placa de indreptat parul profesionala de o calitate inalta si poate fi cumparata de AICI ! Are ca si principale caracteristici timpul mic de incalzire in doar cateva secunde (15 secunde mai exact) poate ajunge rapit la 200 de grade. Deasemenea temperatura este reglabila si poate urca pana la 200 de grade. Indrepta parul folosind functia de ionizare asta face ca firele de par sa nu se lipeasca sau incalceasca ci sa se desprinda unele de altele! Mai jos puteti vedea un video de prezentare al acestui produs cat si o puteti vedea in actiune cum indreapta parul.


Placa este dotata cu placi rezistente de ceramica care o sa protejeze parul dumneavoastra ! O alta caracteristica unica este cea de MoisturProtect! Ce inseamna asta? Placa are un senzor care scaneaza parul de 30 de ori pe secunda si isi adapteaza automat temperatura de lucru astfel incat sa mentina hidratarea naturala a parului! Concret ce inseamna asta: placa nu usuca fortat parul, astfel dupa folosirea indelungata a acestei placi nu o sa va treziti cu parul ars sau deteriorat cum se intampla in cazul altor produse similare!

Toate aceste caracteristici cumulate fac ca parul dumneavoastra sa arate si sa fie matasos si sanatos! Daca celelalte placi duc la arderea si destramarea parului aceasta placa Philips MoistureProtect HP8372/00 in schimb o sa va faca parul sa fie sanatos si sa creasca in voie ne mai fiind nevoiti sa va tundeti varfurile periodic pentru a va repara parul!

Specificatii si Date Tehnice

CARACTERISTICI GENERALE

Temperatura maxima (grade C)200
Reglaj temperaturaDa
DisplayDa
Timp de incalzire15 s
Tip invelisCeramic
Oprire automataDa
AlteleCablu pivotant Dispozitiv de agatare 3 setari de temperatura Afisaj ascuns Placi ceramice mobile

FUNCTII

IonizareDa
Control temperaturaDa
Alte functiiOprire automata dupa 1 ora Tehnologie MoistureProtect

ACCESORII

HusaDa

SPECIFICATII TEHNICE

CuloareAlb
Lungime cablu2 m
Alimentare (V/Hz)110 – 240
  Gasiti aceasta placa de indreptat parul la cel mai bun pret din Romania : AICI
placa de indreptat parul Philips MoistureProtect HP8372/00

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *