Shiatsu Massager cel mai bun aparat de masaj recenzie si pareri!

Shiatsu Massager aparat de masaj ieftin si bun

 Shiatsu Massager este un aparat de masaj nou si foarte in voga la ora actuala so poate fi gasit : AICI ! Am achizitionat acest aparat de masaj si l-am testat pentru dumneavoastra! Deoarece lucrez foarte mult la calculator si asta imi provoaca o anumita tensiune la  nivel de coloana cervicala! Iar ca sa impartasesc experienta mea cu acest aparat am facut si un video despre el atat cu unboxing-ul cat si o recenzie cu primele pareri despre acest produs!


Ei bine aparatul este unul destul de puternic si tare avand doua discuri rotative fiecare dintre ele au doua role una mai mare iar alta mai mica ceea ce face ca masajul facut de acesta sa fie atat unul relaxant cat si destul de puternic sa fie un masaj medicinal! Dupa doar 15 minute de masaj o sa va simtiti mult mai bine si mai relaxati!

 Shiatsu Massager are si o lumina cu infrarosii care poate fi oprita la alegere si a carui rol este sa incalzeasca si sa relaxeze zona masata, ceea ce este destul de placut! Dupa o zi extenuanta la birou o jumate de ora de masaj este exact ceea ce imi trebuie si ceea ce ma relaxeaza! Cu ajutorul acestui aparat imi masez exact tot spatele car si alte zone ale corpului fiind usor de plasat exact in punctul unde ai nevoie de masaj!

Specificatii si date tehnice

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produsAparat masaj
Putere (W)24
Tip masajShiatsu ( cu role) Shiatsu ( cu role) si caldura prin infrarosu
ProgrameMasaj cervical Shiatsu Masaj cervical Shiatsu si caldura infrarosu
FunctiiMasaj shiatsu Masaj si caldura infrarosu
Dimensiuni (W x D x H mm)330 x 115 x 225
Greutate (Kg)1.5
CuloareNegru sau Crem
AlteleConceputa pentru o aplicare facila in jurul gatului. 4 puncte de masaj cu mișcare circulară bidirecțională. 2 zone de masaj Shiatsu profunde și de relaxare a gatului si spatelui. 2 zone de căldură în infraroșu. Auto-off dupa 15 min. Comanda . Are puternic rol curativ, profilactic, vindecator, protector pentru sanatate. Sistem de sprijin al brațelor

Poti achizitiona acest produs la cel mai bun pret de aici: Aparat de Masaj

recenzie si pareri despre Shiatsu Massager

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *