Prăjitor de pâine dublu cu 4 fante,din gama ReTaste

Diminetile vor deveni o adevarata placere cu cei dragi la masa, daca ai in bucatarie un prajitor de paine dublu cu 4 fante din gama ReTaste, te poti bucura de painea prajita cu unt dar si de parfumul diminetilor cu soare alaturi de cei dragi. Gasiti acest aparat la cel mai bun pret doar AICI!

Prajitorul de paine dublu de la AloShop din gama ReTaste are capacitatea de 4 felii si are 7 nivele de rumenire in functie de cum doriti sa fie rumenita painea.

Pajitor de paine de la Aloshop recenzie si pareri

In familia mea la micu-dejun painea prajita este de nelipsit deoarce poate fi mancata cu unt, dulceata de casa, zacusca de la bunica, cu branza proaspata de vaca sau cu putina miere de albine.

Imi place ca are 7 nivele pentru prajit, pentru ca mie imi place sa fie foarte putin prajita, in schimb sotului meu ii place sa fie prajita tare.

Cei de la AloShop sau gandit bine cand au inventat un prajitor de paine dublu pentru ca in 2 minute reusesti sa faci 4 felii de paine fara sa pierzi dimineata prea mult timp in bucatarie.

Are o tavita detasabila care ajuta la colectarea și aruncarea rapidă a resturilor fara a face mizerie in bucatarie.

Mie imi place acest prajitor ReTaste pentru ca sunt o iubitoare de paine prajita si al diminetilor in familie.

La factura electrica nu am vazut nici o crestere cu toate ca folosesc acest prajitor de paine in fiecare dimineata.

Recomand cu mare incredere acest prajitor de paine din gama ReTaste pentru ca este peste asteptarile mele si sunt sigura ca si voi o sa fiti multumiti de acest produs. Gasiti acest prajitor doar AICI!

Caracteristici

  • Putere: 1450-1750 W
  • Capacitate felii: 4
  • Nivele de rumenire: 7
  • Tăviță de firimituri detașabilă

Leave a Reply

Your email address will not be published.