Statie de calcat din gama ReFresh, 2300W

Statia de calcat haine ReFresh de la AloShop calca orice tip de material indiferent de grosimea materialului. Gasiti aceasta statie la cel mai bun pret doar AICI!

Statia de calcat ReFresh calca hainele impecabil si asigura o calcare perfecta si in zonele greu accesibile.

Stație de călcat ReFresh pret si pareri

Talpa acestui fier de calcat este confectionata din ceramică antiaderentă ce nu permite arderea hainelor din materiale fine si sensibile.

Aburul patrunde cu mare usurinta chiar si in cele mai groase materiale cum ar fi denim-ul.

Aceasta statie de calcat ReFresh are puterea de 2300 de wați și a fluxului de abur continuu de până la 50 g/min, ce ofera cantitatea perfecta de aburi pentru a indeparta rapid toate cutele.

Poti folosii aburul puternic pentru a dezinfecta diferite articole de îmbrăcăminte, perdele, prosoape sau lenjerii de pat.

Rezervorul de apa are o capacitate de 1.2 litri astfel incat este suficient de incapator pentru a calca 60 min incontinuu.

Experienta mea cu statia de calcat ReFresh

Am avut si alte tipuri de statii de calcat, doar ca nu prea eram multumita si m-am decis sa imi achizitionez statia de calcat ReFresh ,2300W de la AloShop datorita faptului ca pretul este destul de mic pentru o statie de calcat si am zis sa incerc si o statie ieftina avand in vedere ca in trecut am avut statii mult mai scumpe si nu am fost pe deplin multumita.

Vreau sa va spun ca am ramas placut surprinsa cand am inceput sa calc cu aceasta statie, pentru ca aluneca foarte usor pe orice tesatura fara sa agate firele hainelor.

Puterea aburului este atata de puternic incat patrunde pana si in cele mai groase haine de iarna cum ar fi: lana de oaie sau denim-ul.

Sunt foarte incantata ca am descoperit aceasta statie de calcat pentru ca imi face mare placere sa calc oricand, dar si orice tip de material fara sa imi fac grija ca nu vor iesi perfect calcate ca si atunci cand sunt duse la o calcatorie profesionala.

Imi place foarte mult talpa fierului de calcat pentru ca este din ceramica antiaderenta, ce nu se zgarie iar daca talpa fierului nu este zgariata calca si dezinfecteaza pe placul tuturor.

Are un rezervor de apa de 1.2 litri astfel incat pot calca 60 de minute fara intreruperi, nu am reusit sa golesc niciodata rezervorul intr-o singura sesiune de calcat.

Are o functie pentru curatarea calcarului dar si pentru autocuratare.

Eu folosesc mereu doar apa distilata pentru statia de calca deoarce stiu sigur ca nu vor fi probleme cu calcarul.

Recomand cu mare drag aceasta statie de calcat ReFreh deoarce pretul este unul destul de mic fata de o alta statie de calcat de la o alta firma renumita, pentru ca calca la fel de bine ca si o statie de la un brand renumit. Gasiti aceasta statie la cel mai bun din Roamnia doar AICI!

Caracteristici

  • Putere: 2300 W
  • Capacitate rezervor apă: 1.2 litri
  • Debit de abur: 50g/min
  • Greutate: 2.3 kg

Leave a Reply

Your email address will not be published.