Set de Mop plat Smart Flat, cu găleată dublă și sistem de spălare-stoarcere

Cu mopul plat Smart Flat din gama ReFresh, cu găleată dublă și sistem de spălare-stoarcere, poti curata orice tip de pardoseala fara prea mult efort. Gasiti acest tip de mop cu galeata la cel mai bun pret doar AICI!

Cei de la AloShop sau gandit sa invetenze un mop plat cu laveta din microfibra pentru gospodinele care vor mereu ca pardoseala sa straluceasca de curatenie.

Mop plat Smart Flat de la Aloshop recenzie si pareri

Mopul plat Smart Flat curata orice tip de pardoseala lasand in urma curatenie si stralucire datorita lavetei din microfibra care are puterea de a retine orice tip de murdarie dar si scame fara sa lase urme pe pardoseala.

Cu acest tip de mop plat din gama ReFresh cu găleată dubla si sistem de spălare cu stoarcere nu mai este nevoie ca mainile sa intre in contact cu apa murdara pentru a stoarce sau spala mopul.

Manerul fiind extensibil poate fi folosit si la curatarea faiantei, sticlei sau chiar al geamurilor unde nu puteti ajunge fara ajutorul unui astfel de instrument pentru curatenie.

Datorita capului rotativ de 360° poti curata si in locurile greu accesibile din intreaga casa.

Experienta mea cu mopul plat Smart Flat din gama ReFresh

Mopul plat Smart Flat , cu găleată dublă și sistem de spălare si stoarcere este perfect pentru casa mea dar si pentru alte case unde gospodinele vor ca pardoseala sa straluceasca mereu fara sa depuna prea mult efort, sau sa petreaca ore intregi pe zi pentru a curata pardoseala.

Inainte sa imi achizitionez acest mop plat din gama ReFresh am avut un alt mop plat de la o alta firma dar nu eram multumita deloc, deoarce imi lasa urme dar si pete pe gresie si pe parchet.

De cand folosesc acest set cu mop plat si galeata cu spalare dar si stoarcere, nu mai sunt nevoita sa imi bag mana in galeata cu solutii pentru a stoarce si curata mopul de scame. 

Manerul de la mop fiind exstensibil il folosesc si in alte scopuri cum ar fi: sa spal geamul de la casa scarilor unde nu ajung nici de pe scaun sau geamurile de la terasa care sunt foarte mari si este greu de ajuns.

Cu acest mop pot curata chiar si in locurile greu accesibile din bucatrie si intreaga casa.

Datorita laveteti de pe mop care este din microfibra scamele de pe pardosea raman pe laveta fara sa le imprastie prin casa sau aer.

Recomand cu mare drag acest set de curatenie cu mop plat pentru ca pardoseala arata mereu ca si noua fara pic de urme sau scame nedorite. Gasiti acest set la cel mai bun pret din Romania doar AICI!

Caracteristici

  • Material: oțel inoxidabil, microfibră
  • Mâner extensibil: 110-130 cm
  • Material lavetă: 100% poliester

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *