Frigider auto cu compresor si functie de congelare de -20°cu o capacitate de 30 litri, 12-24V, Bluetooth, DenisNetwork™

Frigiderul auto DenisNetwork cu compresor si functie de congelare de -20 grade in doar 30 de minute, cu capacitatea de 30 litri, 12-24V, Bluetooth, este perfect atunci cand calatoresti si doresti sa tii alimentele la congelator sau reci. Gasiti acest frigider auto dar si alte modele la cele mai bune preturi din Romania doar AICI!

Astazi m-am gandit ca ar fi bine sa va povestesc despre un frigider auto iar mie cel de la DenisNetwork mi s-a parut perfect, deoarce multe persoane merg in camping sau calatoresc in diferite tari si nu stiu cum sa isi tina alimentele congelate sau chiar reci.

Frigider Auto cu Compresor DenisNetwork

Acest frigider auto DenisNetwork poate fi folosit pe post de congelator sau frigider in functie de necesitate si de alimentele pe care doriti sa le transportati.

Este un frigider portabil de mare folos pentru persoanele care vor sa calatoreasca si nu am cum sa isi mentina alimentele reci pentru a le consuma mereu proaspete.

Eu mi -am achizitionat acest tip de frigider auto DenisNetwork pentru ca imi place sa calatoresc foarte mult in Italia si de cate ori merg acolo imi place sa imi aduc alimente pe care nu le gasesc la mine in localitate, si fara un astfel de frigider nu pot sa transport alimente perisabile din Italia in Romania.

Pana sa am acest frigider auto, transportam apa, fructele dar si alte tipuri de alimente in geanta frigorifica cu pastile de racire, dar pastilele nu erau pentru mult timp reci in maxim 3 ore ele se descongela si nu mai aveau puterea de a mentine alimentele reci.

De cand folosesc acest frigider auto pot transporta si alimente care necesita sa fie congelate pentru ca in doar 30 de minute congelatorul poate raci -20 grade.

Ce imi place foarte mult la acest frigider este faptul ca nu ocupa mult spatiu in masina si nu ma incurca la nici un bagaj.

Avand capacitatea de 30L intra cu usurinta mancarea dar si sucuri pentru 5 persoane.

Se curata la fel de usor ca si un congelator sau frigider de casa.

Eu recomand cu mare drag acest tip de frigider auto pentru persoanele care ies mereu in camping sau pentru cei ce vor sa transporte alimente la temperaturi adecvate. Gasiti acest produs doar AICI!

Caracteristici

Tip vehicul Autoutilitara Camion Autovehicul
Marca Universal
Tip combustibil Benzina Diesel Bifuel

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Portabil
Tip sistem de racire Compresor
Tip alimentare Priza auto 12V Priza auto 24V
Capacitate 30 l
Numar compartimente 1
Interval temperatura +20/-20 °C
Agent racire 100% ecologic
Eficienta energetica Clasa A+++
Tensiune alimentare 24 V 12 V
Culoare Argintiu, gri

DIMENSIUNI

Lungime 575 mm
Latime 365 mm
Inaltime 350 mm
Greutate 16 Kg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *