Set 2 tabureti, HALMAR, MONTY, GRI

   Acest set de 2 tabureti, HALMAR, MONTY, GRI ofera un desing interior contemporan care nu doar îndeplinesc funcționalitatea, ci și aduc un plus de eleganță spațiului tau. Se încadrează perfect în orice incapere din casa sau birou, oferind un aspect elegant si placut vizual.

>>CUMPA ACESTI TABURETI DE AICI<<

   Setul de tabureți include două piese cu dimensiuni diferite, aducând un element de varietate și dinamică în amenajarea spațiului. Confectionați cu grijă din otel invelit cu catifea de înaltă calitate, tabureții Monty Gri impresionează nu doar prin designul lor atrăgător, ci și prin durabilitatea și rezistența lor, pot fi folosite pe post de sezut sau ca si cos pentru depozitare.

   Tabureții Monty Gri sunt confecționați otel, asigurând astfel stabilitate și rezistență în timp. Scaunele sunt acoperite cu o tapițerie fină din catifea de calitate superioară, care nu doar adaugă confort utilizatorului, ci și conferă o notă rafinată întregului ansamblu.

set tabureti pentru sezut dar si depozitat

   Cu o nuanță de gri neutru, tabureții Monty se integrează armonios în orice tip de decor, fie că vorbim despre living, dormitor sau birou. Linile curate și designul simplu aduc o notă de eleganță modernă, transformând acești tabureți într-un punct focal subtil în orice încăpere.

   Datorită dimensiunilor diferite ale tabureților din set, aceștia pot fi plasați în diverse locuri ale camerei pentru a crea un aranjament dinamic și interesant. Pot fi folosiți ca si scaune dar in aceleasi timp mai pot fi folosite pe post de cos pentru a depozita lucuri pe care doriti sa le aveti la indemana dar in aceleasi tip sa ni fie la vedere.

Experiența mea cu tabureți

   Personal, am achiziționat acest set pentru a completa aspectul elegant al sufrageriei mele dar si al dormitoarelor. Am fost impresionata de calitatea materialelor și de atenția la detalii în procesul de fabricație. Tabureții au adus un plus de confort spațiului meu și au devenit rapid locul preferat pentru relaxare și discuții cu familia sau prietenii.

   Setul de 2 tabureți Monty Gri nu doar îndeplinește standardele de calitate și design, ci adaugă și o notă subtilă de rafinament oricărui spațiu. Versatilitatea lor în utilizare și capacitatea de a se integra în diverse stiluri de amenajare fac din acești tabureți o investiție valoroasă pentru oricine caută să îmbunătățească aspectul și funcționalitatea locuinței lor.

Avand in vedere ca acest set de tabureti au un pret foarte bun iar calitatea este superioara, sunt foarte fericita ca am facut alegerea perefecta pentru casa mea, sezutul este foarte comod iar catifeua este foarte fina si moale la atingere.

  Familia mea este foarte incantata de acest set pentru ca pot fi folositi si ca spatiu pentru depozitare, eu de expemplu imi depozitez placa pentru par dar si uscatorul, astfel incat nu imi mai ocupa spatiu in seltarul din baie.

>>CUMPA ACESTI TABURETI DE AICI<<

set tabureti catifea

CARACTERISTICI

Tip Standard
Imprimeu Uni
Caracteristici cheie Capac detasabil Cu spatiu depozitare
Culoare Gri
Forma Cilindru

DETALII MATERIAL

Material Catifea
Material cadru Otel

DIMENSIUNI

Lungime 36 cm 31 cm
Latime 36 cm 31 cm
Inaltime 44 cm 38 cm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *