Espressor automat Philips Seria 5400, EP5444/90, sistem de lapte LatteGo

  Espressor automat Philips Seria 5400, EP5444/90, sistem de lapte LatteGo, 12 bauturi, 15 bar, display digital TFT si pictograme color, filtru AquaClean, rasnita ceramica, optiune cafea macinata, functie MEMO 4 profiluri, Gri casmir este ideal pentru iubitorii de cafea.

>>CUMPARA ACEST ESPRESSOR DE AICI<<

  În universul pasionant al cafelei, un espressor automat de înaltă calitate poate transforma rutina zilnică într-o experiență senzorială autentică. Philips Seria 5400, modelul EP5444/90, promite să ofere o gamă variată de băuturi dupa toate gusturile. În acest articol, vom explora caracteristicile notabile ale acestui espressor și vom împărtăși cu dumneavoastra experiența experienta mea si a familiei mele cu acest aparat.

Diversitatea băuturilor:

  Un aspect crucial al oricărui espressor automat este gama de băuturi pe care le poate prepara. Seria 5400 de la Philips se remarcă prin capacitatea sa de a pregăti 12 tipuri diferite de băuturi in functie de preferinte, de la espresso clasic până la cappuccino sau latte. Această varietate este posibilă datorită sistemului de lapte LatteGo, care asigură o spumă fină și cremoasă pentru băuturile pe bază de lapte.

  Cu o presiune de 15 bari, espressorul garantează extragerea maximă a aromei cafelei, oferind un espresso autentic și intens. Display-ul digital TFT și pictogramele color adaugă o notă de modernitate și facilitează navigarea intuitivă prin opțiunile disponibile. Utilizatorii pot alege între cele 12 băuturi predefinite sau personaliza setările pentru a se potrivi gusturilor individuale si a ramane mereu salvate noile retete de bauturi.

  Espressorul Philips Seria 5400 este echipat cu filtru AquaClean, o inovație care nu doar menține gustul pur al cafelei, dar și prelungește durata de viață a aparatului. Filtrul elimină mineralele nedorite din apă, prevenind depunerile de calcar și menținând espressorul într-o stare optimă de funcționare pe termen lung astfel incat te poti bucura de bautura preferata multi ani.

  Calitatea râșniței este esențială pentru obținerea unei cafele perfect măcinate. Espressorul Philips Seria 5400 utilizează o râșniță ceramică, ceea ce nu doar asigură o măcinare uniformă, ci și reduce riscul de supraîncălzire și alterare a aromei cafelei. În plus, opțiunea de cafea măcinată oferă flexibilitatea de a utiliza cafea proaspăt măcinată pentru a satisface preferințele individuale.

  Un alt avantaj major al acestui espressor este ușurința de întreținere. Filtrul AquaClean reduce necesitatea decalcificării frecvente, iar componentele detașabile, precum containerul pentru boabe de cafea sau recipientul de apă dar si recipientul pentru lapte, pot fi curățate cu ușurință sub jet de apă calda sau chiar rece.

espressor cafea automat

Experienta mea cu acest aparat

  Ca utilizator fidel al espressorului Philips Seria 5400, pot confirma că acesta aduce plăcere și eficiență în ritualul zilnic al cafelei de dimineata alaturi de familie. Selectarea rapidă a băuturilor și personalizarea opțiunilor prin funcția MEMO pentru cele 4 profiluri diferite permit o adaptare perfectă la preferințele fiecărui utilizator din familie.

  Pe parcursul mai multor utilizări zilnice, am apreciat consistența în calitatea băuturilor, spuma perfectă și simplitatea în întreținere. Espressorul Philips Seria 5400 s-a dovedit a fi nu doar un companion eficient, dar și o investiție într-o experiență autentică a cafelei în confortul casei mele.

De cand mi-am achizitionat acest aparat prefer sa imi beau cafeaua pe terasa la mine si nu pe terasa unui bar sau restauranat.

Il folosesc de 7 luni de cand m-am mutat in casa noua si vreau sa va spun ca imi face diminetiile mai frumoase datorita faptului ca cafeua sau cappuccino este perfect de aromant si cremos ca si cum as bea intr-un bar din Italia.

Recomand cu mare drag acest espreessor persoanelor care vor sa bea o cafea adevarata si aromata chiar la ei acasa.

>>CUMPARA ACEST ESPRESSOR DE AICI<<

cafetiera automata Philips Seria 5400

  CARACTERISTICI

Tip Automat
Tip incastrare Standard
Tip alimentare Cafea macinata
Utilizare Rezidential
Tip bautura Cafea Espresso Espresso lung Cappuccino Latte macchiato Apa fierbinte Caffe Latte Ristretto Flat white Spuma de lapte Caffe crema Americano Cafea cu lapte Long
Numar produse preparate 12
Sistem spumare lapte Automat
Numar duze cafea 2
Trepte de macinare rasnita 12
Tip display Touchscreen
Material rasnita Ceramica
Functii Sistem economisire energie electrica
Accesorii incluse 1 x Lingura de masurare 1 x Banda de testare a duritatii apei 1 x Filtru AquaClean 1 x Espressor
Culoare Gri

SPECIFICATII TEHNICE

Putere 1500 W
Trepte putere 5
Presiune pompa 15 bar
Capacitate rezervor apa 1.8 l
Capacitate compartiment cafea 275 g
Capacitate rezervor lapte 0.265 l
Capacitate recipient reziduuri 12

DIMENSIUNI

Latime 246 mm
Adancime 372 mm
Inaltime 433 mm
Greutate 8 Kg
Lungime cablu 100 cm
Inaltime maxima ceasca 150 mm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *