Totul despre Tavă din fontă emailată Chef Sorin Bontea

Tavă din fontă emailată by Chef Sorin Bontea bun sau nu? pret si pareri

Tava din fonta emailata by Chef Sorin Bontea, 33cm de la AloShop

Tava din fonta cu dimensiuni generoase by Chef Sorin Bontea este perfecta pentru gatirea multor retete traditionale sau interantionale. Gasiti aceasta tava de inalta calitate la cel mai bun pret din Romania doar AICI!

Aceasta tava din fonta emailata de la AloShop by Chef Sorin Bontea a fost gandita special pentru gospodinele care doresc sa gateasca mancaruri delicioase pentru familie sau prieteni.

Totul despre Tavă din fontă emailată Chef Sorin Bontea

Este confectionata din fonta, iar interiorul tavii are un strat de email alb ce ofera o suprafata antiaderenta ce nu perminte lipirea sau arderea preparatelor astfel incat sunteti siguri ca preparatul dumneavoastra va iesi perfect ca al lui Chef Sorin Bontea.

Este conceputa pentru a gatii tot felul de preparatate indiferent ca doriti sa faceti pui intreg la cuptor, friptura, lasagna sau plăcinte cu afine sau mere dupa preferinta.

Tava din fonta are capacitatea de absorbire treptata a grasimii in suprafata poroasa pentru a asigura o mancarea sanatoasa dar si foarte gustoasa.

Experienta mea cu tava de la AloShop by Chef Sorin Bontea

Am ales aceasta tava din fontă emailată by Chef Sorin Bontea pentru ca am fost sigura ca nu dau gres cand aleg o aseamea tava prezentata de Sorin Bontea.

Am achizitionat aceasta tava de la AloShop pentru ca toate produsele lor sunt de inalta calitate, iar eu sunt foarte multumita de toate produsele lor cum sunt de asemenea foarte multumita si de aceasta tava, deoarce pot gati si la cuptor dar si pe plita cu inductie fara ca preparatul meu sa se lipeasca sau arda.

Gatesc foarte des cu aceasta tava din fonta placinta cu branza dulce dar si lasagna pentru ca familia mea este inebunita dupa astfel de preparate delicioase.

Interiorul tavii are un invelis antiaderent ce nu permite lipirea dar nici arderea preparatelor mele.

Curatatul acesteti tavii se face foarte simplu si usor fara sa depui prea mult efort.

Recomand cu mare drag aceasta tava din fonta pentru ca o sa fie o mare placere sa gatesti preparate delicioase dar si gustoase pentru cei dragi. Gasiti acesata tava doar AICI!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *