Uscator de rufe Vileda King cel mai bun raport calitate pret !

Uscator de rufe Vileda

Uscator de rufe Vileda cel mai bun uscator care il poti obtine la un super pret de AICI ! O sa aveti 20 de metri unde sa va intindeti rufele proaspat spalate! Asta o sa va faca sa economisiti o cantitate uriasa de spatiu fiind o optiune ideala atat pentru cei care stau la casa dar si pentru cei care locuiesc intr-un apartament si au un spatiu limitat unde pot sa-si intinda rufele! Urmariti in continuare un clip de prezentare al acestui produs:


Fie ca o sa utilizat acest uscator de rufe inautru in casa, afara sau pe balcon datorita dimensiunilor reduse si spatiului bine organizat o sa va puteti intinde o gramada de haine. Practic o sa aveti la dispozitie 20 de metri de fir pe care o sa puteti sa va intindeti o gramada de haine.
cel.ro
Datorita modului inteligent in care este construit acest uscator si datorita pozitionari inteligente a picioarelor acest suport are un centru de greutate foartebine pozitionat exact in centrul uscatorului. Ceea ce face ca acest suport sa fie unul extrem de stabil! Practic nu poate fi dobarat de vant sau de animalele de companie cum se intampla in cazul altor uscatoare de rufe!

Specificatii Si Caracteristici

CARACTERISTICI GENERALE

TipStatic
UtilizareInterior Exterior
MaterialOtel Aluminiu
FunctiiPliabil
Capacitate de uscare20 m
CuloareAlb/Negru

DIMENSIUNI

Lungime174 cm
Latime57 cm
Inaltime91 cm

Puteti cumpara acest produs la cel mai dun pret din Romania de : AICI

Uscator de rufe Vileda King, 20 m

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *