Nu te lasa parintii sa cumperi proteine? Ce te faci?

Ce te faci daca nu ai acces la suplimente proteice?

Nu te lasa parintii sa cumperi proteine? Sau pur si simplu nu ai acces la astfel de suplimente alimentare? Si cu toate astea vrei sa mergi la sala si sa cresti in masa musculara? Te temi ca lipsa acestor suplimente te v-a trage inapoi? In acest articol va v-oi vorbi exact despre asta! Si o sa-ti explicam ce trebuie sa faci! Asa ca hai sa ii dam drumul! Puteti urmarii si acest video pe aceasta tema!

In primul rand ce trebuie sa stii este faptul ca aceste pudre proteice nu sunt altceva decat mancare deshidratata! Si scopul acestor suplimente alimentare este acel de a suplimenta alimentatia in cazul in care va lipseste un anumit nutrient din alimentatie!

fara acces la proteineDeci daca alimentatia dumneavoastra este una completa nu aveti nici un motiv sa suplimentati cu astfel de pudre proteice. Un om obisnuit are nevoie de 0,8 grame de proteina per kilocorp, insa un sportiv care doreste sa creasca in masa musculara are necesitati mai mari. Astfel ca un sportiv are necesitati duble fata de o persoana normala! Asta inseamna ca o sa aveti nevoie de 1,6 g maxim 2 g de proteina pentru fiecare kilogram ! Mai multa proteina de atat nu o sa fie asimilata deci fie o sa o eliminati prin urina (cu repercusiuni negative asupra rinichilor) fie o sa se depuna sub forma de grasime corporala deci o sa va ingrasati! Asa ca hai sa vedem ce va faceti daca nu aveti acces la o pudra proteica!
>

Nu ai nevoie de suplimente proteice sa cresti in masa musculara

Nu ai nevoie de o astfel de proteina! Trebuie doar sa mananci acele 1,6g de proteina per kilocorp din alimente! Mananca alimente bogate in proteina alimente cum ar fi: carnea in special piept de pui, oua (poti manca pana la 30 de albusuri pe zi, insa nu mai mult de 5-6 galbenusuri), fasole uscata, branza, lapte, iaurt, ovaz, naut, soia etc.

Astfel o sa ajungeti usor la necesarul dumneavoastra de proteine! Iar proteinele din alimente sunt superioare deoarece au viteze diferite de absortie si o sa va mentina starea anabolica pe o perioada mai lunga de timp!

Deci daca aveti bani si puteti sa obtineti o pudra proteica de calitate puteti sa o folositi cu incredere in general sunt sigure de folosit si fara efecte negative asupra corpului cu conditia sa nu se depaseasca necesarul zilnic. Dar daca nu puteti avea acces la un stfel de supliment nu va faceti griji! Mancati suficient si o sa aveti aceleasi rezultate la sala!

Puteti gasi proteine de calitate la preturi bune : AICI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *