Scaun auto profesional pentru copii, BABY JOLIE PRESTIGE IDL Collection pentru 3 grupe de greutate intre 0-36 Kg

Scaunul auto profesional dedicat pentru copil, BABY JOLIE PRESTIGE IDL Collection , pentru 3 grupe de greutate intre 0-36 Kg, Tehnologie ISOFIX si Centura TOP TETHER, Rotire 360° grade cu reglarea pozitiei de somn si a inaltimii tetierei, Negru-Gri, este perfect in orice masina pentru confortul si siguranta prichindeilor. Gasiti acest scaun auto dar si mai multe modele la cele mai bune preturi doar AICI!

Astazi vreau sa va vorbesc putin despre un scaun auto profesional BABY JOLIE PRESTIGE deoarce stiu ca multi parinti cauta scaunul perfect pentru siguranta copiilor.

scaun auto BABY JOLIE PRESTIGE recenzie si prezentare

Multi dintre parinti atunci cand vor sa isi achizitioneze un scaun auto pentru copii de cele mai multe ori, poate nu fac alegerea potrivita pentru micutul lor, iar micutii nu sunt in siguranta.

De aceea este foarte important atunci cand alegeti un scaun auto sa asigure si confort dar si siguranta maxima de care are nevoie un copil atunci cand calatoriti.

Acest scaun auto profesional dedicat pentru copii, BABY JOLIE PRESTIGE IDL Collection asigura siguranta maxima in orice masina dar si la orice impact.

Are un sistem foarte avansat de protejarea capului si trunchiul la impactul lateral astfel incat copilul va fi in siguranta mereu.

Centura TOP TETHER are puterea de a tine in siguranta scaunul montat inainte si inapoi.

Scaunul PRESTIGE poate fi asamblat in siguranta in orice pozitie daca folositi sistemul cu centrurile de siguranta din 5 puncte realizate din cea mai inalta tehnologie F1.

ISOFIX este creat special pentru siguranta copilului atunci cand se intampla un accident, iar sistemul ISOFIX preia forta de impact, iar greutatea scaunului nu afecteaza copilul de aceea acest scaun merge cel mai bine cu masinile dotate cu sitem ISOFIX.

Experienta mea cu acest scaun auto PRESTIGE

Siguranta copiilor nostrii este foarte importanta atunci cand calatorim, iar pentru ai asigura siguranta maxima de care are nevoie copilul meu am ales acest scaun auto profesional dedicat pentru copil, BABY JOLIE PRESTIGE IDL Collection , pentru 3 grupe de greutate intre 0-36 Kg, tehnologie ISOFIX si Centura TOP TETHER, rotire 360° grade cu reglarea pozitiei de somn si a inaltimii tetierei, Negru-Gri sa fiu sigura ca copilul nu va pati nimic atunci cand se intampla un accident sau atunci cand pui o frana mai agresiva.

Acest scaun auto prosefional este perfect pentru ca sunt folosite materiale de inalta calitate dar si tehnologii foarte avansate pentru protejarea copilului meu.

Are curele de siguranta cu 5 puncte ce asigura scaunului siguranta necesara datorita tehnologie F1 potrivite pentru sistemul ISOFIX.

Are o perna foarte moale si confortabila pentru sprijinirea capului.

Imi place faptul ca se roteste la 360° grade si il pot suci in ce pozitie vreau fara sa fiu nevoita sa il demontez pentru a il pune in pozitia dorita.

Scaunul se poate regla in functie de nevoile copilului, daca copilul doarme se poate lasa pe spate, iar daca nu doarme poate sta ca si in fotoliu.

Copii trebuie transportati mereu in siguranta.

Eu recomand cu mare drag acest scaun auto pentru ca este foarte sigur si imi transport copilul mereu in siguranta fara sa imi fac grija ca se va intampla lucruri neplacute. Gasiti acest scaun la cel mai bun pret doar AICI!

Caracteristici

Tip produs Scaun auto
Pentru Baieti Fete
Grupa scaun auto 3 2 1
Varsta 0 – 12 ani
Interval greutate 0 – 36 kg
Inaltime copil 40 – 76 cm 76 – 105 cm 100 – 150 cm
Pozitie montare In sensul directiei de mers In sens invers directiei de mers
Sistem montare Isofix
Omologare R44
Functii Centura de siguranta in 5 puncte Centura de fixare Top Teether Aripi laterale de protectie
Culoare Negru/Gri

DIMENSIUNI & FUNCTII

Greutate 11 Kg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *