Bandă de alergat mecanică Homathlon, pentru acasă

Banda de alergat mecanica Homathlon buna sau nu? pret si pareri

Banda de alergat mecanica Homathlon, pentru acasă din gama ReStart

Vrei sa alergi in fiecare zi iar conditiile meteo nu sunt mereu de partea ta? Cu banda de alergat mecanica Homathlon, pentru casa din gama ReStart este solutia perfecta pentru zilele nefavorabile. Nu mai trebuie sa iti faci griji ca afara ploua sau este frig si nu mai poti alerga. Gasiti aceasta banda la cel mai bun pret doar AICI!

Aceasta banda de alergat mecanica Homathlon de la AloShop din gama ReStart iti pune toti muschii in miscare datorita faptului ca iti poti regla viteza in functie de conditia fizica, iar efortul este mult mai mare decat la o banda electrica pentru ca banda se misca doar din forta picioareleor.

Bandă de alergat mecanică Homathlon, pentru acasă

Banda de alergat Homathlon te ajuta sa-ti mentii sanatatea dar si fizicul in forma indiferent de varsta chiar la tine acasa.

Gradul de inclinare al benzii de alergat se regleaza cu ajutorul picioarelor de fixare unde poate fi reglat in functie de inaltime.

Dispune de un  display electronic care indica: durata antrenamentului, viteza, distanta parcursa dar si caloriile arse, astfel incat te vei bucura de un corp sanatos dar si frumos din confortul casei tale.

Datorita faptului ca aceasta banda Homathlon este pliabila nu ocupa mult spatiu si este foarte usor de depozitat atunci cand nu mai doriti sa o folositi.

Are patru roti ce permit cu usurita mutarea bandei de alergat dintr-o camera in alta fara a fi nevoiti sa o ridicati.

Experienta mea cu banda de alergat Homathlon din gama ReTaste

Am achizitionat acest model de bandă de alergat mecanică Homathlon, pentru acasă deoarce doresc sa imi metin sanatatea dar si aspectul fizic.

Munca de birou nu presupune prea mult efort fizic, iar pentru a ma simti mereu in forma alerg acasa pe aceasta banda Homathlon ReTaste.

Nu am dorit o banda electrica pentru ca eu consider ca nu este asa de eficienta cum este acest model de banda mecanica care este pusa in miscare doar de forta picioarelor.

Imi place foarte mult si faptul ca este pliabila si nu ocupa mult spatiu.

Are un display electronic ce indica viteza cu care alerg, timpul, distanta parcursa dar si caloriile pe care le ard in tot timpul alergatului.

Eu sunt foarte multumita de aceasta banda de alergat mecanica Homathlon deoarce nu doar starea fizica este inbunatatita dar si starea psihica, o minte sanatoasa intr-un corp sanatos. Gasiti acest tip de banda la cel mai bun pret din Romania doar AICI!

Caracteristici

  • Material cadru: oțel inoxidabil
  • Material curea: PVC
  • Dimensiune totală: 100 X 53 X 105 cm
  • Dimensiune suprafață de alergat: 93 X 36 cm 
  • Greutate: 14 kg
  • Greutate maximă suportată: 100 kg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *