Aparat de curatat cu aburi Steam Cleaner, 1000W ReFresh

Aparatul de curatat cu aburi Steam Cleaner, 1000W din gama ReFresh omoara 99.9% dintre germenii și bacteriile aflate pe orice suprafata. Gasiti acest aparat pentru curatenie la cel mai bun pret din Romania doar AICI!

Acest aparat de curățat cu aburi Steam Cleaner din gama ReFresh este perfect intr-o gospodarie deoarce poti curata orice tip de murdarie si grasime fara a folosii substante chimice, ci doar apa.

Steam Cleaner recenzie pret si pareri

Steam Cleaner indeparteaza foarte usor grasimea dar si murdaria de pe covoare, geamuri, perdele, haine, mobila sau de pe electrocasnicile din bucatarie datorita aburului puternic, dizolva orice tip de murdarie. 

Dispune de accesorii create special pentru a permite curatarea eficienta in zonele greu accesibile din casa, garaj sau foisor sau de oriunde doriti dumneavoastra sa curatati.

Experienta mea cu acest aparat Steam Cleaner din gama ReFresh

Am ales sa imi cumpar acest aparat de curățat cu aburi Steam Cleaner, 1000W pentru ca sunt alergica la anumite produse pentru curatare si nu le pot folosi mereu.

Nu pute-am folosi zilnic astfel de substante pentru a imi intretine curatenia deoarce mereu imi apareau pete rosii pe fata dar si pe maini.

De cand folosesc acest aparat de curatat cu aburi din gama ReFresh vreau sa va spun ca imi curat toata casa doar cu aburii puternici pe care ii scoate.

Are putere suficienta sa scoata orice tip de murdarie de pe orice suprafata fara sa depui prea mult efort.

Imi place foarte mult acest aparat de curatat cu aburi deoarce este mic, compact, dar si foarte ușor de manevrat și depozitat.

Eu il folosesc in fiecare zi pentru a face curat la bucatarie pentru ca pot curata si faianta dar si electrocasnicile.

In bucatarie mereu se aduna mai multa mizerie, germeni dar si bacterii iar pentru a scapa de toata mizeria nedorita acest aparat care scoate aburi calzi dar si puternici are putera sa dizolve orice grasime sau calcar de pe bateria de la ghiuveta.

Eu recomand cu mare incredere acest tip de aparat cu aburi pentru curatat fiindca este foarte eficient in gospodarie. Gasiti acest aparat la cel mai bun pret doar AICI!

Caracteristici

  • Putere: 1000 W
  • Tensiune alimentare: 220 – 240 V
  • Capacitate rezervor de apă: 250 ml
  • Accesorii: perie, duză îngustă, pâlnie, cupă de măsurare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *