Gratar carbune BBQ smoker 2 in1 Wichita Smoker

Gratar carbune 2 in 1 Wichita Smoker bun sau nu? pret si pareri

Gratar cu carbune BBQ smoker 2 in1, grill si afumatoare Wichita Smoker

Gratarul cu carbune BBQ smoker 2 in1, grill si afumatoare, cu termometru, de dimensiuni totale 116.5 X115 cm, metal, negru, Wichita Smoker este ideal pentru curte, terasa sau gradina pentru prepararea carnurilor sau a legumelor dar si pentru a afuma carnea. Gasiti acest tip de gratar dar si alte modele la cele mai bune preturi doar AICI!

Acest tip de gratar cu carbune 2 in 1, Wichita Smoker este gratarul perfect pentru a prepara cele mai delicioase preparate din carne sau legume chiar la tine acasa, sau pentru afumarea carnurilor pentru a le da gust ca si cand ar fi afumate la bunica la tara in afumatoare.

Gratar carbune BBQ smoker 2 in1 Wichita Smoker

Carnea gatita la gratar este mult mai sanatoasa datorita faptului ca se scurge in jar toata grasimea nedorita, astfel incat carnea isi pastreaza gustul dar si aroma unui preparat perfect si sanatos.

Gratarul Wichita Smoker este prevazut cu doua compartimente pentru gatit cu carcasa din metal, pentru a  mentine temperatura dorita in functie de carnea pe care doriti sa o faceti.

Fiind confectionat din metal de inalta calitate care este foarte rezistent la temperaturile ridicate.

Are grilaj detasabil pentru a putea fi curatat si igienizat dupa fiecare gatire pentru a il pastra mereu curat si pregatit pentru un nou proces de gatire alaturi de prieteni sau familie.

Este foarte usor de transportat dintr-o parte in alta datorita rotiilor.

Dispune de un horn unde vor fi evacuate aerul sau fumul pe care il scoate gratarul.

Experienta mea cu acest tip de gratar 2 in 1 Wichita Smoker

Am ales acest tip de gratar cu carbune BBQ smoker 2 in1, Wichita Smoker, grill si afumatoare, termometru, dimensiuni totale 116.5 X115 cm, metal, negru deoarce ne lipsea un astfel de gratar din curte.

Sunt foarte multumit de acest gratar pentru ca este foarte usor de transportat datorita rotiilor pe care le detine dar si de faptul ca se poate gatii chiar daca afara ploua, deoarce este prevazut cu doua carcase cu care se poate acoperii carnea pentru a nu intra apa atunci cand ploua, sau pentru a mentine o temperatura constanta.

Datorita faptului ca grilajul este detasabil acesta poate fi curatat foarte usor.

Imi mai place faptul ca pot sa si afum carnea cu acest gratar pentru ca este 2 in 1.

Condimentez cu mirodenii carnea o pun pentru 2 sau 3 ore sa se afume iar dupa aia o pregatesc la gratar, vreau sa va spun ca gustul este fix acela de la bunica cand afuma carnea in afumatoarea din curte.

Suntem foarte multumiti de acest gratar si il recomandam cu mare drag persoanelor care vor sa se distreze alaturi de prieteni dar si familie in curte savurand preparatarele facute pe acest gratar. Il gasiti le cel mai bun pret doar AICI!

Caracteristici

Tip produs Gratar carbune
Tip combustibil Carbune
Material Metal
Tip Mobil
Numar gratare 1
Caracteristici cheie Gratar plus afumatoare, ceas control temperatura
Culoare Negru

DIMENSIUNI

Inaltime 117 cm
Lungime 63.5 cm
Latime 115 cm
Suprafata gatire (cm) 54 x 34
Greutate 22 Kg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *